Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy manapság már...

Az igaz, hogy manapság már egyre több férfi nem mer kezdeményezni a nőknél?

Figyelt kérdés

Vagy nem mernek semmi féle kontaktba kerülni egy nővel.

Lányok, Nők mit szóltok ehhez ?

2016. márc. 7. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A külföldieket el kell küldeni a fenébe.
2016. márc. 7. 17:11
 12/22 A kérdező kommentje:
Legalább ők megpróbálják. mondjuk nekik talán annyiban szerencsésebb a helyzetük hogy máshonnan jöttek, és nem éri őket akkora nagy kudarcként hogy abba kéne élniük..
2016. márc. 7. 17:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Külföldieknek, akik csak átutazóban vannak könnyű, mert a szó minden értelmében a hátuk mögött hagyhatják a történteket. Szerintem legalább is.
2016. márc. 7. 17:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk az vicces hogy úgy kezdődik a kérdés hogy Igaz e. erre sokan jönnek a saját gondjaikkal, mintha az lett volna a kérdés hogy Miért van ez :d na nemgond..
2016. márc. 7. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Mert manapság a nők is sokkal elutasítóbbak, így kevésbé mennek oda hozzájuk. Lassan kezd igaz lenni a vicc, hogy "Szia, átadhatom a helyem? Bocs de van pasim..."
2016. márc. 7. 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem szoktak próbálkozni. Fél éve vagyok egyedül, azóta senki. Igaz, hogy én sem nagyon mozdulok ki és nem is könnyű velem ismerkedni. Korábban koncerten fordult elő vagy volt olyan, hogy plázában jött oda valaki, volt vonaton vagy könyvtárban a könyvtáros :D. De nagyon nem szoktak kezdeményezni. Szerintem manapság inkább a lányok kezdeményeznek. A férfiak félnek a visszautasítástól. Neten még könnyebben is próbálkoznak. Marha nehéz ismerkedni.
2016. márc. 7. 17:31
 17/22 A kérdező kommentje:
hát az ilyen tényleg röhej, ismerős helyzet. Na de ez nőket nem érinti ez a helyzet minimálisan,? elvégre mikor ők azzal a kijelentéssel jönnek néha hogy "mennyi töketlen félős pali van.. nem gondolkoznak azon vagy nem fordul meg a fejükben az hogy Miért, vagy hogy vissza vegyenek ? vagy náluk mindig is lesznek valakik és nem foglalkoznak ilyenekkel, nem szenvednek emiatt ?
2016. márc. 7. 17:36
 18/22 A kérdező kommentje:
hmm 16. Jó hogy Igy leirtad :) akkor ezekszerint manapság már férfiaknak nem szokás kezdeményezni ?. ez olyan bizarul hangzik, valahogy mást képzeltem :d
2016. márc. 7. 17:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Igaz, általánosságban azért van így, mert félnek a visszautasítástól. Valamilyen szinten jogosan, hiszen léteznek olyan nők, akiknek ha nem tetszik a férfi, nem szépen, illedelmesen visszautasítják, hanem elküldik a halál retkes f...ára.

Másrészt írtad a motivációhiányt. Nem hiszem, hogy ez általánosságban jellemző lenne, rám viszont igen. Hosszú ideig nem találtam olyan lányt, akire azt mondtam, hogy "igen, nála megéri kezdeményezni, akkor is, ha megvan a lehetőség, hogy visszautasít". Nemrég találtam egyet, sikerült is legyőznöm a félelmemet, és elkezdtem beszélgetni vele, aztán meglátjuk, mi lesz. :)

2016. márc. 7. 18:16
 20/22 A kérdező kommentje:

hmm. Én Motivációhiány alatt azt értem, hogy nem kapnak jeleket a férfiak a nőktől, most az hogy rám néz, vagy szemkontaktust ad, most az az égvilágon semmit nem jelent, ha nem tudsz nála lépni mert nincs tapasztalatod, vagy nincs kifejlődve az érzelmiszinted.

Én azt hiányolom mint motiváció, Nincsenek olyan támpontok amiktől az ember azt láthatná,hogy halad pozitivan,elhihetné magáról hogy hasznos, hogy elért valamit, vagy ami biztatná, de nincs semmi ilyen. ehelyett inkább az van amit irtál, ez az undorito elküldés mód, igy nem csoda ha a férfi önbizalma ezeket sorra kapva, egy idő után teljesen a padlón van.- amikből persze megint a nők érzik sz.rúl magukat hogy nekik nem kell ilyen alak, és kerülik őket. ezért a pali haszontalannak érzi magát és elkezd inni és a többi..

Én azt látom a Nők nagy része Itélkezni tudnak szinte, de azt nagyon hogy mi a jó nekik, mi nem jó, ha nem róluk van szó akkor már problémát csinálnak, és Hiába jó empátiával meg ember ismeretséggel rendelkeznek, kapcsolatokkal meg minden ami jó nekik, az nagyon megy.., de hiába, ha nem tudnak adni. A másik, az idő. nem hagynak időt ez is úgymond nagy motivációromboló, Mikor megismernél valakit,egyből tudd mit akarsz, mert neki annyira mindegy, mert lehet van 10 másik rajtad kivül nála, és ha nem térsz rá egyből mit akarsz, ugyan, mit vesztett veled?, semmit. De valamikor, vagyis legtöbb esetbe még nem is közlik hogy miért, vagy mi a gond, hanem csak úgy kivágnak.

Aztán ebből tanuljon az ember..

2016. márc. 7. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!