Az eladók miért nem köszönnek el, ha nincs nálam elég pénz és nem tudom kifizetni az adott terméket?
Figyelt kérdés
2x kerültem ilyen helyzetbe, hogy kevés pénz volt a kártyámon. Az otp pedig csak úgy vonogatja le róla a pénzt ezért-azért, de ez nem lényeges... Fizetnék és mondják, hogy kevés egyenleg. Mondom rendben, viszont látásra. És nem köszöntek vissza. (2 különböző eladó 1 üzletben) nem értem, miért nem lehet visszaköszönni csak mert nem tudtam fizetni... Mert ha tudok fizetni, akkor mindig köszönnek, de ilyenkor... Köszönöm a válaszokat.2016. márc. 7. 15:46
11/13 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenki válaszát. Remélem többet ilyen nem lesz. Ha mégis, teszem amit kell. :)
2016. márc. 8. 16:50
12/13 anonim 

válasza:

Az eladónak/pénztárosnak nem kötelessége mindenkivel kedvesnek lennie, főleg ilyen helyzetben: Nem fejtem ki, előttem megtették.
13/13 "Hannover96" 

válasza:

Már hogyne lenne kötelessége az eladónak/pénztárosnak ebben a helyzetben (is) kedvesnek lennie? Legfeljebb a vevő, ha normális, pl. visszateszi a helyére az árut és elnézést kér. Ezeket a helyzeteket is normálisan kell kezelnie az eladónak... Mindenkivel előfordulhat hasonló kellemetlenség...
Különben is sokunknak elege van az örökké flegmázó, kedvetlen, unott, bunkó stílusú eladókkal, illetve ügyfélszolgálatosokkal, postai, hivatali dolgozókkal (nem eggyel találkoztam mostanában...). Ha nem tetszik ez a munka vagy nem tud emberekkel foglalkozni, akkor nyugodtan elmehet pl. hegeszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!