Az eladók miért nem köszönnek el, ha nincs nálam elég pénz és nem tudom kifizetni az adott terméket?
Nem igazán tudom felfogni mi a logika ebben.
Nekik attól nem lesz kevesebb a fizetésük, mert te nem tudtad megvenni a cuccodat.
Mondjuk ha úgy vesszük több sem lesz nekik, attól, hogy mosolyognak és elköszönnek.
Lehetséges, hogy hülyének néznek és magukban szidnak hogy, feltartottad a sort, ezért elfelejtenek elköszönni.
Köszi a gyors választ! :)
Sajnos ilyenek az emberek és egyre több ilyen lesz. :( nekem is logikátlan. Jó, nem volt elég pénzem de bárkivel előfordul. És azt a minimális tiszteletet megadhatta volna, hogyha Én elköszönök hogy viszont látásra még annyit se böfög oda, hogy "csá b**dmdeg"
Ne haragudj, de te komolyan ilyen csóró vagy?
Egyszerűen elfogy a kártyádról a pénz? És akkor a hónap további részében miből eszel/iszol?
Vagy csak kevés pénzt tartasz a kártyádon, többit meg készpénzben? De akkor miért nem készpénzzel fizettél?
Bocsánat, de nekem annyira abszurd a sztori, hogy bemegyek a boltba vásárolni, majd váratlanul kiderül, hogy mégsincs pénzem, és továbbállok.
Pár százezer forintnak azért illene lenni a kártyádon, hisz bármi történhet.
Nem, nem vagyok csóró. Levettem a pénzem, mert kölcsönadtam. Szóval nem tudom, miért vonogatnak le, ugyanis készpénzfelvétel után (2 nappal) megnéztem, van-e pénz rajta. (Weboldalon, ott nem kell érte fizetni) és volt kb 800Ft. Nem, nem mínusz 800Ft.
Egyébként a szüleimtől függök anyagilag, szóval egyelőre (remélem) ételből, italból hiányt nem szenvedek. Viszont ezek már irreleváns dolgok, ezért szeretnék visszatérni az eredeti témára.
Szerintem egy eladónak minden körülmények között normálisan, kedvesen kell viselkedni a vevőkkel... Akkor is, ha éppen nincs elég pénz a kártyáján... Ha ilyenek, akkor hogy várják el, hogy legközelebb is bemenj és esetleg vegyél valamit?
"Pár százezer forintnak azért illene lenni a kártyádon, hisz bármi történhet" - igen, ez teljesen életszerű a magyar fizukat ismerve, hogy "csak úgy" pár százezer forint van az emberek többségének kártyáján...
Hát ha csak úgy otthagyod, akkor ne csodálkozz, hogy nem udvariaskodnak veled.
Egyrészt a minimum, hogy szépen visszapakolod a helyére az árut - mert különben másnak csinálsz pluszmunkát, amiért ritkán hálás bárki is.
Másrészt benyöghetnél még egy "elnézést" is, mivel hívnia kell az üzletvezetőt, sztornózni kell, stb. A sor áll mögötted, nekik is várni kell...
Ilyenkor valószínű, hogy ezek jobban foglalkoztatják őket, mint a köszöngetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!