Miért van ez minden szép lánnyal? (többi lent)
Most ez nem azért van hogy dicsérjem magamat vagy akármi mert rohadtul idegesít.Értelmes kommenteket létszives.
Szóval nagyon sok fiúnak bejöttem már iskolában és iskolán kívül is de nem értem hogy miért nem mernek felém közeledni a fiúk. Azt mondják annyi pasim lehetne mint ég a csillagon de közben pedig eddig egy sem volt mert nem mernek felém lépni a fiúk, nem mernek kezdeményezni.16L
De főként azokra a lányokra vagyok dühös akik tompítják a talán jövendőbeli barátom önbizalmát.
Iden őszintén ez az amit utálok
Nos én is szép lány vagyok állítólag, egy barátnőmtől hallottam ezt vissza, hogy egy srácnak tetszem, de nem lép semmit, mert "fél, hogy túl okos vagyok"... Pedig a srác jól néz ki, s bár én nem ismerem annyira, de elég magabiztos meg minden. Életem a tanulás, tényleg, de mondjuk nem nézek le senkit, aki mondjuk kevesebbet tud ezekből, mert biztos jó másban. Vagy nem tudom mitől félnek, lehet, hogy szimplán nem komoly kapcsolatot akart.. :) Nem tudom, ez segít-e valamit, de azért leírtam ezt a sztorit, mert engem meglepett, mikor mondta a barátnőm.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!