Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ez minden szép...

Miért van ez minden szép lánnyal? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most ez nem azért van hogy dicsérjem magamat vagy akármi mert rohadtul idegesít.Értelmes kommenteket létszives.

Szóval nagyon sok fiúnak bejöttem már iskolában és iskolán kívül is de nem értem hogy miért nem mernek felém közeledni a fiúk. Azt mondják annyi pasim lehetne mint ég a csillagon de közben pedig eddig egy sem volt mert nem mernek felém lépni a fiúk, nem mernek kezdeményezni.16L

2016. márc. 6. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Én pont az a fiú vagyok, aki nem fél leszólítani egy lányt és nem is a szexre megy, de láss csodát, nekem ennek ellenére nincs barátnőm immár 5,5 éve. Hétvégén bálban voltam, 4 lányt is felkértem táncolni, de az első 3 nyomban elutasított (az egyik ráadásul arcot is vágott emellé), a 4. szerencsére elfogadta, sőt meg is köszönte a felkérést. Na ennyit erről, szerintem itt van a kutya elásva, hogy a sok elutasítás folyamatosan csökkenti az önbizalmat és emiatt félnek a férfiak megszólítani - nem csak téged, hanem más lányt se.
2016. márc. 6. 21:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy vannak ilyen lányok:(
2016. márc. 6. 21:36
 13/18 A kérdező kommentje:

De főként azokra a lányokra vagyok dühös akik tompítják a talán jövendőbeli barátom önbizalmát.

Iden őszintén ez az amit utálok

2016. márc. 6. 21:38
 14/18 anonim válasza:
Felvetsz-e olyan beszélgetési témákat, amelyekhez csatlakozni tud az értelmesebbje, a gyenge intellektusúakat pedig leválogatja?
2016. márc. 7. 15:26
 15/18 anonim válasza:
67%
Csak szerintem vall illetlenségre,műveletlenségre és neveletlenségre,ha fintorral elutasítanak egy kedves,táncra kérő embert? Egy táncba nem halsz bele (ha büdös,nem tud táncolni az már más tészta.)
2016. márc. 7. 21:06
 16/18 anonim válasza:

Nos én is szép lány vagyok állítólag, egy barátnőmtől hallottam ezt vissza, hogy egy srácnak tetszem, de nem lép semmit, mert "fél, hogy túl okos vagyok"... Pedig a srác jól néz ki, s bár én nem ismerem annyira, de elég magabiztos meg minden. Életem a tanulás, tényleg, de mondjuk nem nézek le senkit, aki mondjuk kevesebbet tud ezekből, mert biztos jó másban. Vagy nem tudom mitől félnek, lehet, hogy szimplán nem komoly kapcsolatot akart.. :) Nem tudom, ez segít-e valamit, de azért leírtam ezt a sztorit, mert engem meglepett, mikor mondta a barátnőm.

20/L

2016. ápr. 4. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
neked kell bátorítani a fiút, mosolyogni rá, ha tetszik. merni fog lépni, ha egyértelművé teszed, hogy nem harapsz.
2016. ápr. 4. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
'de nem lép semmit, mert "fél, hogy túl okos vagyok"... Pedig a srác jól néz ki, s bár én nem ismerem annyira, de elég magabiztos' - hát ez egy kicsit ellentmondás. Ha magabiztos, akkor miért fél?
2016. ápr. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!