Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ez minden szép...

Miért van ez minden szép lánnyal? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most ez nem azért van hogy dicsérjem magamat vagy akármi mert rohadtul idegesít.Értelmes kommenteket létszives.

Szóval nagyon sok fiúnak bejöttem már iskolában és iskolán kívül is de nem értem hogy miért nem mernek felém közeledni a fiúk. Azt mondják annyi pasim lehetne mint ég a csillagon de közben pedig eddig egy sem volt mert nem mernek felém lépni a fiúk, nem mernek kezdeményezni.16L

2016. márc. 6. 21:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék rá:)
2016. márc. 6. 21:03
 2/18 tothp ***** válasza:
57%
Talán ha nem a"sport"- "kerékpározás" kategóriában kérdeznél...
2016. márc. 6. 21:03
 3/18 A kérdező kommentje:

Kicsit tévesztettem el csak a kategóriát xdd

Sport mozgás/kerékpárpzás .

Áh ilyen szerencsés is csak én lehetek

2016. márc. 6. 21:04
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Ügyes:DD
2016. márc. 6. 21:04
 5/18 anonim válasza:
88%
Ha biciklizel, akkor nem tévesztettél sokat :) keress egy kerékpáros srácot, egyből van közös érdeklődés.
2016. márc. 6. 21:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érzem magam túl szépnek és vonzónak, de annak szoktak tartani a fiúk/férfiak, utcán is állandóan beszólogatnak (nagy "örömömre"), de szintén ugyanolyan helyzetben vagyok, mint Te, kedves kérdező. Akik meg próbálkoznának nálam, ők meg se próbálják a belsőmet megismerni, leragadnak ott, hogy megd*gnának és pont. Abba meg nem fogok belemenni.

19/L

2016. márc. 6. 21:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy emiatt miért hiszi minden fiú hogy a csaj 'r***nc' vagy akármi.. miközben nem is öltözik feltünően nem is olyanok a képei
2016. márc. 6. 21:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Jó, én mondjuk sminkelem magam és csinosabban öltözködöm/odafigyelek a külsőmre is, de nem vagyok k*vás vagy ilyesmi. Úgyhogy én se igazán értem, plusz utálom ezt az "első ránézésre beskatulyázás dolgot" is, eleve nem vagyok az előítélek híve. Nem tudok (meg nem is szeretnék) megváltozni külsőségekben, csak így elég nehézkes a pártalálás. :/
2016. márc. 6. 21:18
 9/18 anonim ***** válasza:
82%

Mert nincs önbizalmuk,nem mernek lépni mert félnek, hogy beégnek

Vagy azt hiszik, hogy van barátod18/f

2016. márc. 6. 21:18
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit több kezdeményezőkészség kellene a részletekről lányok.

Vagy legalábbis adjátok a lovat az alá, aki tetszik.

2016. márc. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!