Van itt olyan ember, aki járógéppel tud ténylegesen menni, sétálni vele, stb, mint én? (lent)
Figyelt kérdés
18 éve járógéppel járok, 18 éves vagyok. Rendesen járok vele, iskolába, lépcsőkön fel-le kapaszkodva tudok menni. És mivel még sose találkoztam hozzám hasonlóval gondoltam elsőnek itt megkérdezem hátha van még ilyen emberke. :)2016. febr. 28. 20:37
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok járógépes, de ismerek egy férfit, akinek gyermekbénulás miatt a jobb lábán járógép van és elég vastag cipőt visel. Ő még biciklizni is tud, láttam. Sőt autót is vezet. Nem tudom, hogyan csinálja. Csak a bal lába ép, a jobb teljesen béna.
Te miért hordasz járógépet? Mindkét lábadon viselsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem rögzített járógépem van, ergo nem tudom benne behajlítani a lábamat. kiskoromtól használom, mert nem tudok ráállni a lábamra mert összecsuklok, és ez a sin megakadályozza, hogy összecsukoljon a lábam.
2016. márc. 3. 19:51
3/5 A kérdező kommentje:
nekem nem bénák a lábaim, tudom őket mozgatni, csak ezekben a járógépekben tudok járni. És igen, mindkét lábamon hordom.
2016. márc. 3. 19:51
4/5 anonim válasza:
Értem. Van a YouTube-on egy amerikai srác, aki ugyanúgy van, mint te. Hihetetlen dolgokat csinál járógépben (kézenáll, stb.) Itt a csatornája, nagyon inspiráló személyiség: https://www.youtube.com/watch?v=O0hphXKsc_E
5/5 anonim válasza:
Itt vagy még? Megnézted a videót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!