Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Itt Magyarországon miért...

Itt Magyarországon miért ennyire rosszindulatú a legtöbb ember?

Figyelt kérdés

Mindenkiből csak úgy árad az irigység, a keserűség és a gyűlölet... Ha valaki más sikeresebb, vagy jobban megy a sora, akkor azt egyből le kell fik**zni, ha esetleg kicsit duci, akkor rögtön megalázzák, ha nincs szerencséje a másik nemnél, akkor ő már egy lúzer, aki a kutyának sem kell, és még hosszan lehetne sorolni. Youtube-on is minden videó alatt csak ezt látom, itt a gyakorin is, az utcán is ilyeneket hallok...

Miért van ennyi negatív ember? Ez csak engem zavar?

2016. febr. 28. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Itt is csak olyanok az emberek, mint máshol. Akinek rosszabbul megy, az vagy törekedni kezd, hogy jobb legyen, vagy elkezd másokat fúrni. De ez nem csak nálunk van így. Emlékszem, amikor az Attractions részt vett a brit tehetségkutatón, nagyon megosztotta a helyieket.
2016. febr. 28. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Az internet egy anonim hely és mint ilyen mindenki mocskoldhat.

Am meg sz@rd le. Rám pl v 10. ezerszer mondták már h meleg vagyok mer nem láttak növel. Ismertem olyat akinek volt képe megkérdezni h mikor éltem utoljára nemi életet ? Meg előírják h szerintük én h kéne éljek meg mér nincs ez v az.

Itt nagyon sok az olyan ember aki nem érti h ha valaki nem olyan mint ő az még NEM elmebeteg csak más. Könyvet tudnék írni olyan esetekről amikor hozzám futottak emberek h csináljak meg dolgokat pedig nem volt nagy szám egyik se. De nem röhögtem ki őket pedig egy oldalt kinyomtatni nem nagy szám.

2016. febr. 28. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon alacsonyak a fizetések, nincs is igazán munka a munkahelyeken, frusztráltak az emberek.

Sok embernél probléma pl. hogy keveset keresnek, pl. 100-200 ezer nettó / hó, egy autó ára meg több millió, fel kell venni hitelt, lakásra fel kell venni hitelt, ez mind frusztrálja az embert.

2016. febr. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!