Miért nem tudom elengedni?
:D nahát! Hirtelen azt hittem, hogy az a "barátnő" én vagyok. Szerintem engedd el. Egyrészt mert ha többéves kapcsolata volt annak idő kell, hogy feldolgozza, mégha nem is fájt a szakítás neki, egyszerűen idő kell, amíg ürül az exéről a feje. Másrészről meg szerintem beleestél a srácba, vágyódsz rá. Nem hiszem, hogy szerelem, bár nem tudom mit jelent az "összemelegedtetek" dolog.
Azt írtad ragaszkodsz hozzá, de ő nem ragaszkodik hozzád. Birtokolni akarod azért fáj a tudat, hogy "másé" lehet.
Felejtés helyett inkább gondold végig/írd le, mit szerettél benne, és mit nem. (Ez normál esetben 2/3-ad "szeretett", és 1/3-ad "nem szeretett" tulajdonság kell, hogy legyen. Ha nem tudsz legalább 3-5 hibát/zavaró tulajdonságot róla írni, annál inkább tudhatod, hogy csak egy vágy az egész, talán érdekes személynek tűnik neked, aki tapasztalt és olyan dolgokat tud amit te nem, de ne idealizáld.) +befigyelhet nálad jelentős önértékelési probléma is. Ne hasonlítgasd magad máshoz.
Próbáld elfoglalni magad valamivel, valamilyen csoportos dologgal, pl: járj küzdősportra ha megteheted, remekül építi az önbizalmat és helyre tesz. Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!