Régen minden jobb volt?
Ti is érzitek néha azt hogy régen minden jobb volt?:) Bár még csak két éve fejeztem be a középiskolát,mégis visszamennék,mivel az az időszak,vagy még a suli utáni első évem jobb volt mint most.
Ti is vagytok így?:) Milyen korszakot élnétek újra szívesen?:)
Az idő mindent megszépít.
Van, ami régen jobb volt és szívesen gondol vissza rá. De van, mai most sokkal jobb.
De meg kell próbálni mindig az adott időszakot kiélvezni, mert utólag már nem lehet.
Nekem még sose volt oylan korszakom, amit szivesen újraélnék. Kisgyerekként olyan korlátokat szabnak a felnőttek, hogy alig lehet kezdeni valamit magaddal. Az általános iskola egy borzalmas időpocsékolás volt. A középiskola szintúgy, csak addigra megromlottak az emberi kapcsolataim is, a középsikolai oktatásnak alig van értelme, nem volt pénz, nem volt semmi. Az egyetemnek nekifutottam, de egy félév után abbahagytam, mert nincs rá elég pénzem. Egyetem idejére a kapcsolataim effektíve nem voltak, és most jönnek az elvárások, hogy kezdjek valamit magammal, dolgozzak, keressek munkát.
Visszagondolva szopás az élet, amióta az eszemet tudom. Nem mennék vissza sehova eddig és nem várom a jövőt.
Ilyen értelemben ez nagyon személyiségfüggő.
S persze mindenkinek máshogy alakul élete.
Nekem folyamatosan egyre jobb saját nézőpontjaimnak.
Én vagyok a hatodik válaszoló
Hát mostmár arra az időpontra mennék vissza, amikor ezt kiírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!