Most tényleg ilyen rossz vagyok emiatt?
Úgy volt, hogy munka előtt találkozunk a barátommal egy negyed órára.
Egy baleset miatt dugó volt, így nem értem oda, nem volt időm már munka előtt.
Erre teljesen kiakadt, hogy én hülyét csináltam belőle, ő nem is fontos nekem.
De most tényleg én tehetek arról, hogy baleset történt és lezárták az utat?
Annyira rosszul esik, mert nagyon hiányzik és szívesen láttam voltam kicsit munka előtt. És akkor most még piszkál is. :(
Mondtam neki, hogy gyorsan megcsinálom, amit fontos. És még délelőtt üljünk be egy kávéra. De nem, most duzzog.
Bevett szokásunk, hogy időnként beülünk valahova kávézni egyet munka előtt.
Szóval nincs ebben semmi fura, vagy értelmetlen.
Csak ma nem értem oda egy baleset miatt.
És szóltál neki,hogy nem fogsz oda érni,mert baleset van?
Nyugi,úgy is elmúlik a duzzogása csak gondolom,hiányoztál neki és szeretet volna látni és nem birtatok találkozni,most ez rossz neki,de ha majd találkoztok ,akkor majd megbékél! :-)
Az én barátom nem duzzogna emiatt, én sem duzzognék, ha ő került volna dugóba. Olyan hülyeséggel pedig biztosan nem vádolnánk egymást, hogy a másik nem fontos, vagy hülyét csinált belőlünk, mert elkésett egy dugó miatt.
Én otthagynám most, amíg nem késő. Ez tipikus érzelmi zsarolás, a bántalmazó kapcsolat egyik jele. Ha nő vagy, akkor tipli!
5 éve vagyunk együtt, szóval azt nem mondanám, hogy nem lesz hosszú kapcsolat.
És ezért otthagyni? Hát igen, akik így gondolkodnak, azoknak tényleg nem lesz hosszú kapcsolatuk :)
Tökéletes ember nincs, nem vagyunk gépek, mindig lesznek konfliktusok.
Igen, szerintem is majd megnyugszik. Közben kiderült, hogy más miatt is ideges volt. Talán azért is akadt ki ennyire, mert már máson felhúzta magát.
Persze szóltam neki, amikor már láttam, hogy gáz van. De ő akkor már úton volt és ő nem arra ment, szóval ő időben odaért.
Így egyben írtam mindent, ami eszembe jutott, de gondolom, érthető, hogy melyik rész, kinek a hozzászólására vonatkozik :)
Egyébként van olyan férfi, aki nem viselkedik úgy időnként, mint egy kisfiú? Mert én még nem találkoztam ilyennel :) De tényleg, még a legkomolyabb, férfias, határozott férfiak is annyira gyerekek tudnak lenni.
Nem emiatt az egy eset miatt hagynám ott, de ha rendszeresen hibáztat, lecsesz, és duzzog, mert valami nem úgy történt, ahogy ő azt elképzelte, és ezt képtelen kezelni, akkor elgondolkoznék ezen.
Ismerek ilyen kapcsolatokat, paranoiás és/vagy féltékeny az egyik fél bennük többnyire. Évekig el lehet egy ilyen kapcsolatot húzni. Hidd el, vannak olyan kapcsolatok is, amelyekben igazságtalanul nem vádolják egymást a felek - azok is eltartanak évekig.
Igen, az tényleg rossz, amikor igazságtalanul vádolják az embert mindenfélével. Volt ilyen betegesen féltékeny párom egyszer. Az tényleg minden jót kiöl egy kapcsolatból.
Azért ő nem ilyen. Remélem, nem is lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!