Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lakik ennyi fiatal még...

Miért lakik ennyi fiatal még mindig a szülőkkel?

Figyelt kérdés
Huszonévesek, sőt már harmincas éveiket kezdő férfiak és nők.Miért nincs gyerekük, önálló életük?
2016. febr. 11. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert nincs pénzük különmenni. Leginkább ezért. Van, aki kényelemből lakik otthon.
2016. febr. 11. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Nincs rá pénz!
2016. febr. 11. 16:08
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Rengetegen keresnek minimálbért, vagy annak közelében. Ők nem tudnak összespórolni egy lakásra, hitelt vagy nem tudnak, vagy érthető módon nem akarnak felvenni.
2016. febr. 11. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Anyagilag előnyösebb nekik. Ha külön mennének akkor fizethetnének az albérletért, rezsiért, stb. Az albérletre kiadott pénz az nem befektetés, soha nem térül meg. De ha a szüleivel lakik akkor akár takarékoskodhat is, vagy legalábbis lazábban élhet. És ráadásul a megszokott helyén élhet.
2016. febr. 11. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Az hogy szülőkkel lakik valaki, még nem jelenti azt hogy nincs önálló élete.

Amúgy meg egyre nehezebb párt találni mert az ismerkedés húspiacba ment át, a fizetések keletiek, az árak nyugatiak, így az egyetlen esély sokaknak ha otthon vannak és félretesznek.

2016. febr. 11. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Osztom az előttem szólók véleményét.

20 évesen elköltöztem albérletbe a barátommal.Tanultam alapjáraton és dolgoztam mellette,(arról ne is beszéljünk,hogy takarítanom és főznöm/bevásárolnom is kellett ami elég nagy munka valjuk be,pláne ha a lakás sem kicsi,én meg igényes...)de nem jöttek össze a dolgok egyszerre,így otthagytam az iskolát,hogy folytathassam a különálló életem.Majd másfél év után beláttam,hogy ez így nonszensz,nekem tanulnom kell még.

Visszaköltöztem a szüleimhez,egyenlőre nem tervezem a "különállást".

Ezért is lakhatnak a legtöbben a szüleikkel 20 felett.

22n

2016. febr. 11. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Mégis hová menjenek? 7-10 millió alaphangon egy lakás egy népszerűbb városban. Mégis melyik kalapból húzza elő egy 20on éves ezt a pénzt? Vagy vegyen fel 30 év hitelt,(nem adnak,de ha mégis)amit bebukik 5 vagy 10 év múlva mert átszervezik a melóhelyét ,aztán elárverezik az egészet?

Vagy menjen albiba ahol egy szöget nem verhet be a tulaj engedélye nélkül és kidob az ablakon annyi pénzt hogy a mellett esélye sincs félretenni majd ?Aztán a tulaj ha gondol egyet,bal lábbal kel , páros lábbal rúgja ki..

Na ezért.

2016. febr. 11. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
azért mert 100e-ből nem lehet lakást és egy önálló életet fenntartani, max ha mindenről lemondasz és biorobotként éled le az életedet!
2016. febr. 11. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
no money, no life
2016. febr. 11. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert 70 nettóból éhen halsz, ha egyedül próbálsz elköltözni albérletbe és nincs kivel osztozkodnod a rezsin és egyéb költségeken. Ha nincs párod, akkor legfeljebb úgy tudsz ennyiből megélni, ha vadidegenekkel cuccolsz össze. De az mégis mennyivel jobb, mint a szülőkkel lakni? Akkor már inkább lakj olyannal együtt kényszerből, akit szeretsz is, meg akihez közöd van, mint egy vagy több idegennel, nem?
2016. febr. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!