Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik ajtót választod?

Melyik ajtót választod?

Figyelt kérdés
Egy hosszú, sötét rémségekkel teli folyosón sétálsz. Nagyon félsz, nem tudod hogyan is kerültél ide és miként fogsz kikerülni. Egyszer csak megpillantasz egy ajtót, az ajtó fölé az van írva: mennyország. Az ajtóra pedig a 45-ös szám. Megpróbálod kinyitni de zárva van. Próbálod betörni az ajtót, szétütni a zárat de hiába. Még mindig a sötét folyosón vagy és egyre inkább félsz. Leülsz a fal mellé gondolkozol, mit is tehetnél hogy bejuss a mennyországba. Ekkor megpillantasz még egy ajtót, odasétálsz, szemügyre veszed. Az ajtó fölé szintén az van írva, hogy mennyország csak a szám különbözik. 45 helyett 46. Észreveszed, hogy az ajtóra két kulcs van akasztva. Az egyik kulcsra 45 van írva, a másikra 46. Melyik ajtót választod? Visszamész a 45-ös kulcsal és kinyitod végre azt amivel annyit szenvedtél vagy gyorsan kinyitod a 46-ost?

2016. febr. 9. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Kinyitom mindkettőt és amelyik szimpatikusabb ,szebb ,oda megyek be.
2016. febr. 9. 14:33
 2/9 Trafó1 ***** válasza:
Visszamegyek a 45-öshöz, és utána benézek a 46-osba.
2016. febr. 9. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:

"mit is tehetnél hogy bejuss a mennyországba"

Nem mennyországba, egy ajtó másik oldalára, rémségek elől, ami fölé egy szinte random szó lett írva.

Mind kettőt kinyitom s megnézem mi van másik oldalukon, majd realizálok hogyan tovább.

Ez nem egy személyiség teszt.... Ilyen helyzetben, kiakarsz jutni valahol és 2 lehetőséged van. Jobbikat választod.

Nem pedig jaj én ha szenvedtem valamivel akkor végigviszem személyiségű vagyok akkor visszamegyek, ha nem érdekel amit egyszer már feladtam akkor nem.....

2016. febr. 9. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem nyitom ki az ajtókat.

Mert nem minden lehet "mennyország" ami annak látszik.

Tovább megyek a rémséges folyosón,mert lehet ha a végére érek,sokkal szebb dolog vár a mennyországnál.:-)

2016. febr. 9. 14:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak egyet lehet kinyitni, nincs olyan hogy kinyitom mindkettőt és megnézem melyik a jobb.
2016. febr. 9. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a 45-öst. De csak mert jobban szeretem a páratlan számokat xD
2016. febr. 9. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
He? Nem tök mind1?
2016. febr. 9. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor a 46 mer az van közelebb. Lusta vagyok, kielemeztél :)
2016. febr. 9. 19:55
 9/9 anonim válasza:
En zsebre tenném a kulcsokat aztán tovább mennek a folyosón megnézném mi a helyzet aztán ha bejártam mi dent es semmi mas érdekes nincs akkor bemmenek az egyik ajtón ha nyitna a kulcs egyáltalán de szigoruan a 45 ajtót választanám mégpedig azert mert a 46 ajtónál tul kézenfekvő volt a kulcs tul könnyű ezert nagy eséllyel ott meg rosszabb is lehet.
2016. okt. 2. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!