Nyitottál már ajtót meztelenül idegennek? Vagy fordítva, neked nyitottak már ajtót meztelenül?
Amikor általánosba jártam és mentem fel a 3-dikra a lépcsőházban az elsőn rám nyitott egy szép nő, 1 szem selyem köntösben, de látszott nem engem várt, biztos a pasiját akarta meglepni és azt hitte ő jön fel a lépcsőn.
Kár, hogy nem voltam idősebb, akkor biztos mondtam volna neki valami poénosat :D
Ajtót még nem nyitottam meztelenül senkinek, mert kertes házban lakom. De szorólapot és küldeményt már vettem át. :)
Az első csaj annyira zavarba jött, hogy elszorta az összeslapját.
A második esetnél meg a csaj direk megvárta hogy oda menjek a kapuhoz.
Meztelenül nem nyitottam még de már álltam meztelenül a postásunk előtt.
Fürdő törölközőben nyitottam neki ajtót, mert nem volt éppen más kéznél. Egy huszon éves srác volt ajánlott levelet hozott amit alá kellet írni. Poénkodott, hogy nem adja oda csak ha leveszem a törölközőt. Helyes volt és én is jó passzban voltam, nem kicsit lepődött meg amikor lehullt rólam a törölköző. Remegett a keze amikor átadta a levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!