Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jó döntés volt? Hogy csináljam?

Jó döntés volt? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Nemrég bejelöltem valakit facebookon.Igazából túlzottan nem ismerem,de amennyire ismertem,meg látásból szimpi volt.Egyébként úgy hallottam,én is neki.

És,bejelöltem facebookon.Visszajelölt,1-2 mondatot váltottunk.

Azért gondolkodok hogy jó ötlet volt-e,mert ellenkező neműek vagyunk (tehát nem tudom minek fogja venni),meg végülis majdnem idegen.Mert eddig nem sokat beszéltünk.

Csak,mikor bejelöltem,volt egy olyan érzésem,hogy talán szívesen megismerném,vagy beszélgetnék vele.

De,most meg hogy beszélhetnék vele,ráadásul nem merek ráírni,és nem tudom mivel kezdjek,miről beszéljek vele (hiszen nem annyira ismerem)

2016. febr. 8. 23:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Azért jelöltem be a facebookon,mert máshogy nem nagyon tudnék vele beszélni.
2016. febr. 8. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet volt. És ha meg akarod ismerni, akkor beszélj vele. Lehet mást fog látni a dologban, és azt hiszi tetszik neked, de ha ez nem így van, viszonylag hamar rájön míg írogattok. Nem olyan nehéz elkezdeni mint hiszed. Köszönsz, megkérdezed milyen napja volt, milyen volt a buli, milyen a könyv amit jelenleg olvas milyen zenét hallgat épp vagy bármi. Ha elindul a beszélgetés onnantól már könnyű :)
2016. febr. 8. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nehéz életed lesz, ha a legapróbb dolgokat is így túlspilázod.
2016. febr. 9. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!