Csak szerintem?
Figyelt kérdés
Csak szerintem szebbek azok a szőkék akiknek kék a szemük mint akiknek barna a szemük?2016. febr. 6. 13:07
3/9 anonim válasza:
A szőke haj a kék szemmel tényleg jobb páros.
5/9 anonim válasza:
Azért elég fail olyan képet belinkelni, ahol a szőke hajú, barna szemű lány közel sem olyan csinos, mint a kékszemű. A
Maga a szőke haj - kék szem egy nagyon jó párosítás, ha illik az adott emberhez.
6/9 anonim válasza:
Hm,nekem mindegy milyen a szemszin,mivel a szőke nőknek tetszenek, a legprostisabb nők,mind szőkék!
7/9 anonim válasza:
Ha én szépnek találok valakit, akkor abban nem csak a haj- és szemszín dönt, tehát szerintem nem feltétlenül szebbek.
Viszont a kék szín a színkörön nagyjából szemben áll a szőke (sárgás, világos barnás) színnel. Kiegészítőik egymásnak, így jobban kiemelik egymást, mint egy szőke haj barna szem kombináció.
8/9 anonim válasza:
Én szőke kék szemű vagyok a tesóm zöld szemű barna hajú.
9/9 anonim válasza:
Én szőke kék szemű vagyok, és biztos így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!