Figyelem- és szeretethiánnyal mit lehet kezdeni?
mivel szerintem ez nem csak rajtam áll, de rossz érzés, így jó lenn valahogy elnyomni.
17/l
Jézusom nyugi már! Honnan tudod hogy ez a lány konkrétan bunkó e? Vagy egoista? Jó vannak ilyen emberek pl a harmadik szomszédom nekem is biztos kőbunkó de nem kéne ennyire általánosítani hogy "az elesett lányok bunkók"? Az elesett lányok rohadtul nem tudják mit kezdjenek az élettel, úgy érzik nincs helyük itt, sőt talán borzasztó egyedül érzik magukat... de nem bunkók. Te jó ég ne kategorizálva már be szegényt hogy akkor te biztos egoista vagy meg bunkó.
Ja és a legelső kommentelonek...időt pazarolni rájuk felesleges. Mond mégis melyik emberre felesleges időt pazarolni? Mindenki megerdemel annyit hogy megismerd/ megismerjen téged. Milyen érzés lenne neked ha ezt hallanád? " Á xy, kar időt pazarolni rá.
Amúgy én is ebben a problémába szenvedek mint a kérdező de rám még senki nem mondták a barátaim hogy bunkó lennék. Szóval lehet hogy ez a csajszi meg én ufók vagyunk vagy valami de lehet csak normális jószívű kedves emberek.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!