Figyelem- és szeretethiánnyal mit lehet kezdeni?
mivel szerintem ez nem csak rajtam áll, de rossz érzés, így jó lenn valahogy elnyomni.
17/l
Figyelemhiány nem logikus.
Szeretethiánynál realizálhatod ki mennyire szeret s személyiségéből ezt mennyire fejezi ki.
@00:28
Ugyan miért lenne savanyú a szőlő? Azért, mert leírom, ami egy nagyon is lehetséges alternatíva?
Haver, nem kell velem egyetérteni, de akkor egy tipp:
Vedd fel a Kérdezővel a kapcsolatot, és ápolgasd a lelkét. Majd meglátjuk, vajon olyan "szeretethiányosan kedves" lesz-e mint amilyennek sugallja...
de ezt nem lehetséges alternatívaként írod le, hanem, hogy de, te bunkó vagy, kész passz.
de nem is ismersz
@Kérdező
A lányok egyik klasszikus válasza a kritikára az, hogy ezzel érvvel jönnek "nem is ismersz". Más esetben, csak szlengen: "ismersz?". Igen, erre simán rá tudom vágni: ismerlek. Ha a személyiséged nem, a mentalitásod igen, mivel az más lánynál is megtalálható, így elég jól lehet rekonstruálni, hogy kb. milyen lehetsz.
Az ilyen semmire való érvelések helyett azonban javasolnám, hogy tarts önvizsgálatot. Vajon miért nem szeretnek? Talán azért, mert annyira jó fej vagy? Na ne vicceljünk már! Persze, majd jön valaki, aki pátyolgatja a lelkedet, ami érzelmileg jól fog esni, de semmire sem fog vezetni, és valódi megoldást nem nyújt.
tisztában vagyok vele, hogy miért nem szeretlek,
de most nem fogok nekiállni panaszkodni.
te viszont felhagyhatnál a folyamatos lebunkózásommal
@Kérdező
Valaki legalább megmondta neked az igazságot.
De, ha kicsit odébb mész, a "párkapcsolati problémák" kategóriába, ami telve van sikertelen pacákokkal, ott találsz majd egy pár papucs fickót, akik szinte elárasztanak majd a sok kedvességgel, így szeretettnek érezheted magad.
Probléma megoldva. :D
@Kérdező
Nincs mit. Tudom, zseniális vagyok. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!