Lányok figyelem ti értetek ehez?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból kérdem.Ti letudjátok ereszteni a kocsi,bicikli.....stb gumiját?Vagy a labdákat?2015. máj. 14. 21:53
1/12 anonim válasza:
Biciklinek simán,a többi nem érdekel,más kerekekkel rendelkező tárgyam nincs.A kés jó mindenre.
2/12 anonim válasza:
Kocsim nincs, de gondolom azon is van valahol egy szelep... Azért ez nem atomfizika. Ez olyan kaliberű kérdés, hogy fiúk, fel tudtok törni egy tojást? Feltalálja ezekkel magát az ember.
3/12 anonim válasza:
Le, és mielőtt kapok még egy üzenetet, a labdát is le tudom ereszteni és még fel is tudom pumpálni. És ezt miért privátban kell kérdezni?
4/12 A kérdező kommentje:
Bocs rosz helyen irtam az üzit
2015. máj. 14. 22:51
5/12 anonim válasza:
És amúgy honnan jön a kérdés? Van egy olyan érzésem, hogy a húgod vagy a barátnőd még ehhez is béna, stb. történet lehet a háttérben...:D
6/12 A kérdező kommentje:
fogadtunk egy haverommal hogy vajon a lányok is értenek e hozzá? (nyertem)
2015. máj. 14. 23:12
7/12 anonim válasza:
A haverodnak üzenem, hogy elég nagy gyökér...:D
9/12 anonim válasza:
Elég buták vagytok. Ez nem attól függ, hogy lány-e valaki. Nekem pl. se autóm, se bicajom, se labdám, így nem tudom. De ha lenne, nyilván tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!