Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogy tudtok pénzt spórolni...

Ti hogy tudtok pénzt spórolni nagy dolgokra? (lakás, kocsi, stb. )

Figyelt kérdés

Én még fiatal vagyok de nem tudom hogy hogy fogok én valaha annyi pénzt összespórolni, hogy elkezdjek egy önálló életet...

Most egyetemre járok, és most keresek diákmunkát, már szeretnék suli mellett is meg nyáron is dolgozni, azt hiszem vége a munkanélküliségnek most már...

Az a baj, hogy elég pénznyelő suliba járok és diplomát csak akkor kapok, ha a képzés végén kifizetek mindent (és már buktam tárgyat, meg még lesz bőven kifizetendő dolog, mert a megengedettnél több kreditnyi szabadon választhatót tudok csak felvenni), szeretnék jogsit is, aztán ha már teljes állásban dolgozok el szeretnék költözni, de nem örökre szeretnék albérletben lakni, hanem kéne saját lakás, aztán kocsi...

És nem tudom, hogy sikerülhetne.

Nektek hogy sikerül?

Mióta dolgoztok és spóroltok?

2016. febr. 4. 00:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Magyarországon nehéz lesz. Gondolkodj külföldben!
2016. febr. 4. 05:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha csaj vagy,légy prosti vagy domina
2016. febr. 4. 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:
89%

10 ből 8x a becsületes út reménytelen..

Egyszerű a matek, az életben is ugyanúgy működik mint az iskolapadban.

A nincsből nem tudsz spórolni, az emberek nagy részének hitelből van ami van, egy nagyobb részének szerencséből, mert hozzátartozóktól örökölt stb és van egy rész aki tett érte, persze nem droid módon hanem ésszel

Pl:

Válallkozást csinált , de olyat ahol a megrendelés és a haszon egy hét alatt kitermeli az 5 alkalmazott teljes költségét a cégével együtt a többi pedig tiszta haszon, magyarul szarért hugyért dolgoztatott becsületes droidokat.

Eltartási szerződést kötött időssel, örökölt egy házat, felújította, eladta. Kocsit hozott be, megcsinálta eladta, adót csalt megúszta, más embereket vágott át, vagy egyszerűen pénzt lopott, terméket hamisított, csomagolt át, csempészett, orgazdáskodott, papíron számlázott. stb.

Mo-n a büntetőjog elég laza, ha valakinek pedig még "bűnügyi előélete" sincs akkor 99% hogy ha lebukik és az nem egyértelműen bizonyítható akkor meg fogja úszni egy enyje benyjével.

Nyilván nem kell fejjel a falnak menni és premier plánba kirabolni egy bankot..

Figyeld a "bűnügyi trendeket" mindíg van új a nap alatt!

Na a legtöbb embernek ebből van amilye van.

Aza baj, hogy te a pénzügyekre még csak egy nagyon kis részében láttál így rá ahogy írsz.

Ez ugyanolyan mint az építkezés..

Lehet házat építeni kínkeservesen vályogból taposva nádtetővel is, és lehet felhőkarcolót építeni acélból és üvegből is.

Kezdj el monopoly-zni, hátha abból rádtapad némi szemlélet.

2016. febr. 4. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!