Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik életformát választanád,...

Melyik életformát választanád, ha csak a két szélsőség létezne, a szegénységet vagy a gazdagságot? Kíváncsi vagyok a véleményekre.

Figyelt kérdés

Inkább döntenél-e a szegénység mellett, tennél szert viszonylag sok, ám igaz barátra? Felnőve pedig megpróbálnál kitörni belőle, és keresni egy olyan állást, amiből szerény körülmények között ugyan, de meg lehet élni?

Vagy.. Választanál inkább egy olyan életformát, ahol sohasem nélkülözöl, megszerezhetsz mindent, amit csak kiejtesz a szádon (anyagi értelemben), nem kell az árakat nézned a boltban, és fanyalogni, hogy valami túl drága, viszont kevés az igaz barát, a legtöbben pusztán az érdekek miatt állnak melletted?

2016. jan. 26. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

2.

Az a kevés igaz barát nekem pont megfelelne.

2016. jan. 26. 16:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt, pénzt! Bőven elég nekem az a 2 legjobb barát, akik most is vannak.
2016. jan. 26. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes kerdes ebben a felallasban. En voltam nagyon szegenyes nagyon keves baratom volt szinte senkivel nem volt nagyon bensoseges viszonyom.

A mai magyar atlagszinthez nezve gazdagnak szamitok (nem Mo on elek) es most vannak oszinten kedves engem szereto barataim. Viszont az is igaz hogy ezek a baratok nem magyarok es nagyjabol mindannyian hasonlo anyagi szinten allunk. Hangsulyoznam nem vagyunk milliomosok de nem is ugy elunk mint aki otthon keres 150 ezer forintot. szoval ettol sokkal jobban de a Dallas szereploinek nyomaba se lephetunk;-)))) ez vicc termeszetesen. nem a Dallas az etalonom.

2016. febr. 3. 07:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
megegyszer utolso vagyok. ha valasztani kellene akkor a gazdagsagot. nagyon nehez hosszutavon szegenynek lenni, megoli az ember lelket a folytonos gond es nelkulozes.
2016. febr. 3. 07:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Gazdagság... egyértelmű. És gazdaggá tenném a mostani barátaimat, meg a családomat, így lennének igaz barátaim is, a többi ember meg nem érdekelne. Most sem érdekel.
2016. márc. 21. 09:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem szegényen is kevés az igaz barátom,illetve szerintem nincs is sok barátra szükség,egy is elég ha az igazi,szóval 2.
2016. márc. 21. 10:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Gazdagság, ebben a rohanó és önző világban pont, hogy a szegénynek sincsenek nagyon igaz barátai vagy ha igen az ritka és szerencsés ember. 38/F
2016. máj. 3. 09:31
 18/19 anonim válasza:
100%
Nekem nincs tul sok baratom es akik vannak azok sem igaz baratok szal ink lennek gazdag.
2016. máj. 3. 10:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem akarok sok barátot, egy szám fölött fáraszt a kapcsolatok fenntartása. Nagyon kevés nagyon közeli barátom van. Egyértelműen inkább lennék gazdag. Bár elég fura a definíciód. Beleraktad, hogy akármit meg tud venni, amit csak akar, ami nyilván nem igaz, nem adják el neki Alaszkát vagy a kínai nagy falat. Ha viszont a többi kritériumból próbálom kikövetkeztetni, mi mindent vehet meg, amire kedve támad, arra jutok, hogy a gazdagunk anyagi helyzete semmiben se különbözik a középosztályétól.

Fanyalognia senkinek se kell, hogy valami túl drága. Tudomásul veheti fapofával is.

2016. máj. 3. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!