Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy viselitek a szegénységet?

Hogy viselitek a szegénységet?

Figyelt kérdés

A keresetünk alulról súrolja a minimálbért, albérletben lakunk, saját lakás még csak kilátásban se, és mindketten alkalmazottkébt dolgozunk, így elég alul vagyunk a társadalmi ranglétràn. Hó végére általában elfogy a kajapénz, a szabadidönkben max ingyenes programokra jut. Egèsz nyàron spóroltam, hogy vehessek pár leértékelt ruhát télre, ígyis kevés van.

Általában boldog vagyok, de amikor olyan emberekkel találkozom a munkahelyemen, akiknek egy pär cipöje fèl éves fizum,kicsit lelomboz.

Ti hogy viselitek?

2015. nov. 13. 16:46
 1/5 anonim válasza:

Hm nekem nincs semmi. Egy rozoga bicikli egy fos telo meg nemi ruha....saját ház?? Nem tudom hogy ezek a fizetesek mellett lesz-e valaha.... 80ezret keresek gyárban....kajára elég de semmi extra

Én is kb minden 2.dik emberen nike-s cipőt látok az utcán agyrém nekem meg jo a 3ezer ftos is....na szép:)

2015. nov. 13. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
jól
2015. nov. 13. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most költözöm emiatt külföldre, ha minden jól megy, 1 év alatt összeszedek 1 millát úgy, hogy az tisztán zsebben marad. De elgondolkodtam már azon, hogy ha hazajövök, 1 év alatt(se) ez szépen el is megy albira, mert nekem sincs saját lakásom. :( Nagyon rossz ez a nyomor, és a legjobban azt gyűlölöm, hogy többet fizetek albérletre, mintha a saját házam hitelét fizetném, és labdába nem rúghatok, mert nem tudom egyösszegben lerakni azt a nem kevés milliót. Kilátástalan a helyzetem, és ami a legrosszabbul esik, hogy a családom emiatt lenéz, és kibeszélnek. :(
2015. nov. 13. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Én jóval többet keresek, de ruhát mindig turiban veszek, sokszor találok márkás újat.

Szerintem ott is nézz körül, sokszor jobbak vannak, mert a boltban ugye csak azt értékelik le legtöbbször, ami senkinek se volt jó.

2015. nov. 13. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szarul de buszken :)
2015. nov. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!