Mi a véleményetek a magyar lányokról és a külföldi csajokról?
Eléggé afelé tolódik a helyzet, hogy manapság az olyan nők kapnak nagyobb figyelmet a harsányságuk, erőszakosságuk, közönségességük miatt, akiknek régebb szavuk nem lehetett volna sehol.
Nekem a kedves, szerényebb, mosolygósabb nők jönnek be, de manapság gyengeség ilyennek lenni, és akik ilyenek lennének, azok is magukra erőltetnek olyasmit, amitől nem érzik jól magukat.
Legszívesebben Japánba költöznék, ott nagyon nagy szerepe van a kölcsönös tiszteletnek, férfi, női oldalról, valószínű ott nincsenek olyan problémák, amik pl itthon már kezdik felütni a fejüket.
Amúgy bizonyos életkorig nincs problémám a nőkkel(kb 25 év) illetve kb 60 év felett se már.
De a 30-40 éves magyar nők nagy százaléka...borzalom.
Elég megnézni egy társkeresőt ilyen életkorú nőkkel:
Hatalmas önérzet, hozzá átlagos, sőt, átlag alatti külső, és képesek bárkit leugatni, aki él és mozog.
Tiszteletem ! (én adtam fel a kérdést ) Nagyon érdekeset mondtál a tisztelet . Igen az hiányzik a hazai emberekből , de mér van az , hogy külföldön több ember tisztel engem melós ruhába , mint itt hon, hiszen ,ha meg szólalok egyből levágják, hogy bevándorló vagyok , abban az országban . nálunk mért ilyenek az emberek !
Az előttem felszólaló hölgynek , én nem az összes nőt szidom Magyarországon csak a többségével vannak problémám , meg a baráti körömbe több embernek is hasonló véleménnyel vannak , még a nőknek is , sok női barátom van és látják itt nagy gubanc van ( az hozzá tenném a női barátnőim 30-45 éves kor közötti hölgyek , többségük családos )
Ne legyél már idióta, kérdező, nem látod, hogy a hozzászólásod felett ott van, hogy a "kérdező kommentje"?
Ajánlom a legtöbb férfinak itt, hogy csináljanak egy poén profilt valami társkeresőn, ahol nőnek tettetik magukat.
Meglátjátok, hogy kinek nagy az egója.
Komolyan mondom. Nem veszíthettek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!