Mi a véleményetek a magyar lányokról és a külföldi csajokról?
Odaírtam, hogy általánosságban...
Úgy látszik nagyon magadra vetted, csillagom! Csak nem magadra ismertél a leírásomban? ^^
Másrészt szerinted mi volt a kérdés? A nőkről volt a kérdés nem a férfiakról! Keress egy olyan kérdést, ahol a férfiakról van szó és ott rinyáljál! Ha kíváncsi leszek a véleményedre, akkor meg majd odakattintok! ;)
Tiszteletem , az uraknak és a hölgyeknek , én adtam fel ezt a kérdést , az előttem felszólaló úrnak köszönöm , a védelmet .
Még annyit hozzá tennék ha már az ivászatról beszélünk. Én bevalom majdnem minden nap iszok alkoholt , van saját borom amit meg termeltem apummal , de közbe néha sörözök.
Igen most lehetne mondai alkoholista ( 26 éves vagyok) életem során 10x nem voltam berúgva , discoba járok mikor van idöm a haverokkal elmenni bulizni , és meg figyeltük a haverokkal ,hogy a csajok táborát a részeges csajok igen felerősíteték , a kocsmába ugyan úgy láttam már bent csajt, és szörnyű látvány , mikor egy bombázó abba az álaptban van .
A hölgynek üzenném énnálam az se ritka nyáron hogy 13 órát dolgozok , de én nem siránkozok , ha nem tetszik valami akkor lépek vagy változtatok az élet vitelemen , mert mindig van lehetőség fiatalon, idős korban más a helyzet !
És térjünk rá a házi munkára én nem tudok fölözni kijelentem . De én oda állok a nő mellé vagy haver mellé és apritom a dolgokat és segíttek , vasalni se tudok és most jön a nagy fordulat , tudok sütni , mosni , értek a kerti munkához , és nincs gond ha koszos leszek , na szóval , a gyerek neveléssel úgy vagyok , mivel nincs gyerekem nem tudom mi az , de a szomszéd gyerekeknek én a saját pénzemen veszek nekik néha csokit , vagy valamit , tetszik mikor mosójog , és nekem ennyi elég , kicsit incselkedik , de én csak jót nevetek , Én személy szerint nagyon jól ki jövök az emberekkel .
Most én nem vagyok nagyra vágyó de a nők többsége , még fele annyitse tud mint én . Nem baj ha béna egy csaj ügyetlen vagy bevallja semihez se ért nincs vele baj , igy nevelték ,de akkor álljon oda és tegye magát oda, attól ,hogy szép egy csaj azért érjen valamit a bőre.
Másik hozzá szóló irt egy lényeges dolgot nem adnak egyértelmű választ .hogy mit akarnak , hát igen nekem is ez a tapasztalatom , pl : discoba táncoltam oda jött hozzám két csaj táncoltak velem , be próbálkoztak vagy is úgy tűnt mikor viszonoztam a dolgot leléptek , szóval nem értem őket .
Majdnem mindennap piaszagod van. Szexi lehet.
Nem erőltetnéd meg magad kicsit a helyesírással? Az a baj, hogy itt az oldalon az az egyetlen dolog, amivel megmutatod, ki vagy, és így egy szerencsétlen, buta paraszt ugrik be. És csak az írásod miatt.
Mert milyen hozzáállás kéne? Jobb lenne ha elborítana a rózsaszín köd?
Tiszteletem a hölgyeknek , én nemzetközi cégnél dolgozok , este fele megiszok egy pohár bort vagy sört , avval én senkinek semmi rosszat nem teszek , nem dohányzok, sportolok !
A hozzá állás röviden annyit csak annyit kérjetek amennyit ti magatok is megtennétek a másikért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!