Melyik zsebedben hordod a telefont?
Nadrág:
- Jobb -> telefon, igazolvány
- Bal -> pénztárca, kulcs
Kabát:
- Jobb -> sapka
- Bal -> Zsebkendő
- Belsőzseb -> Toll, szemüvegtok szemüveggel
Kb ennyi ami alapfelszerelésem. Mióta eljárok pár éve küzdést tanulni rájöttem hogy nem jó dolog kést se cipelni magammal. Táskámban van egy, de nem harci hanem egy többfunkciós bicska ami harcra annyira alkalmas kb mint egy kavics: megdobni az ellenfelet.
Bal kezes vagyok, tehát a balban.
Amúgy ha már más is leírta a teljes felszerelését :D
Bal zseb: telefon, bérlettok.
Jobb: ha épp nem vagyok megtömve apróval, akkor pénztárca.
Valamelyik farzseb: zsebkendő.
Jobb elsőben telefon, bal elől kulcs és pénztárca, benne irat, bankkártya. (Aprót sosem, nem vagyok hajlandó hordani. :) )
Kabáttal annyi változik, hogy jobb belsőbe megy a kulcs, bal belsőbe meg a pénztárca.
A telefon leggyakrabban kell, és jobbkezes vagyok, így az jobb első nadrágzsebbe kerül.
Ha kabát van rajtam, akkor a második leggyakrabban használt pénztárca bal belsőbe kerül, mert jobb kézzel azt is könnyű elérni.
(bal első nadrágzsebet és jobb belső kabátzsebet jobbal nem annyira kényelmes elérni. ;))
bal zseb de jobbkezes vagyok :D
bal zseb telefon kulcs legjobb párositás, jobb zseb munkahelyre belépő kártya igazolványok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!