Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik zsebedben hordod a...

Melyik zsebedben hordod a telefont?

Figyelt kérdés
Ti melyik zsebetekbe hordjátok a telefont jobb bal esetleg máshol? :D

2016. jan. 16. 23:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Balzseb. Kabátom balzsebében meg a dolgozói telefon. Válltáska meg a bal vállamól jobb oldalra van átvetve. (Vonaton dolgozok mint kalauz) Jegyeket adok el a céges telóval.
2016. jan. 16. 23:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem tom miért de bal zseb, pedig jobb kezes vagyok. :)
2016. jan. 16. 23:48
 13/22 anonim ***** válasza:

Nadrág:

- Jobb -> telefon, igazolvány

- Bal -> pénztárca, kulcs

Kabát:

- Jobb -> sapka

- Bal -> Zsebkendő

- Belsőzseb -> Toll, szemüvegtok szemüveggel

Kb ennyi ami alapfelszerelésem. Mióta eljárok pár éve küzdést tanulni rájöttem hogy nem jó dolog kést se cipelni magammal. Táskámban van egy, de nem harci hanem egy többfunkciós bicska ami harcra annyira alkalmas kb mint egy kavics: megdobni az ellenfelet.

2016. jan. 17. 00:24
 14/22 anonim ***** válasza:

Bal kezes vagyok, tehát a balban.

Amúgy ha már más is leírta a teljes felszerelését :D

Bal zseb: telefon, bérlettok.

Jobb: ha épp nem vagyok megtömve apróval, akkor pénztárca.

Valamelyik farzseb: zsebkendő.

2016. jan. 17. 00:45
 15/22 intrepid ***** válasza:
A nyakamban zsinóron, mert zenét hallgatok fülesen.
2016. jan. 17. 03:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Jobb elsőben telefon, bal elől kulcs és pénztárca, benne irat, bankkártya. (Aprót sosem, nem vagyok hajlandó hordani. :) )

Kabáttal annyi változik, hogy jobb belsőbe megy a kulcs, bal belsőbe meg a pénztárca.

A telefon leggyakrabban kell, és jobbkezes vagyok, így az jobb első nadrágzsebbe kerül.

Ha kabát van rajtam, akkor a második leggyakrabban használt pénztárca bal belsőbe kerül, mert jobb kézzel azt is könnyű elérni.

(bal első nadrágzsebet és jobb belső kabátzsebet jobbal nem annyira kényelmes elérni. ;))

2016. jan. 17. 11:42
 17/22 anonim ***** válasza:

bal zseb de jobbkezes vagyok :D

bal zseb telefon kulcs legjobb párositás, jobb zseb munkahelyre belépő kártya igazolványok,

2016. jan. 17. 13:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Jobb első zsebben, amúgy ez valami felmérés, hogy hova kell nyúlni ha új teló kéne?😊
2016. jan. 17. 13:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Mindig a jobb oldalon van, de csak ritkán, mert hajlamos vagyok megfeledkezni róla.
2016. jan. 17. 15:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Amin mindenki elér telefon az a bal zsebemben van (bal kezes vagyok). Jobb oldalon pedig a céges.
2016. jan. 18. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!