Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azért fordultam hozzátok mert...

Gyurcsák Lilla kérdése:

Azért fordultam hozzátok mert a fülemet tágítom és az 1cm-teres lyuk be nő vagy nem?

Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a lyuk belső peremén összenő a szövet, akkor az már nem nő sehová. Fel kell vágni és összevarrni rendesen, majd hagyni hogy összegyógyuljon a kellő módon.

Olyan, hogy összemegy majd eltűnik a lyuk annak nem sok esélye, erre előbb kellett volna gondolni...

2016. jan. 14. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:

En ugy tudom az a pici lyuk ami tagitas nelkül van se nö be, hanem csak bekoszosodik es azert nem lehet berakni a fülbevalot. 1cmes lyul szerintem semmikeppen sem nö be.

Azt megkerdezhetem, hogy szerinted mi a szep a tagitott lyukban? Nem provokalas, csak en sosem tudtam elkepzelni.

2016. jan. 14. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Remelem nem,fog benoni gondolom ezt akkrtad olvasni.

Es majd nézhetsz magadon,korul amikor munkat epp ez miatt nem,fogsz találni.

Vagy,pl 30-35-40 evesen amikor ugy,fogsz,kinézni ezzel a,fülel mint egy disznó!!

Semmi szépség nincs ebben a a lyukas fulben undorító

2016. jan. 14. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Az egész fülcimpa is megnyúlik a tágítástól, az sem fog újra kicsi lenni... és a lyuk is csak részben megy össze, teljesen nem. Persze összevarratni lehet, de az sem lesz valami szép.
2016. jan. 15. 02:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Tesómnak (fiú) régebben sima fülbevalója volt, mert akkor az volt a menő. Mai napig látszik a helye. Néha az ilyen több centis luggatott fülűeket elképzelem amint 35-40 évesen állnak sorban a plasztikai műtéthez. Persze Te füled, azt csinálsz amit szeretnél.

Nem, nem szokott benőni.

2016. jan. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!