Dotty1 kérdése:
Kedves Directionerek! (Akik nem szeretik a One Directiont, azok inkább ne válaszoljanak). Szerintetek 2016-17-ben fel fog oszlani a banda?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Harry is szólókarrierbe kezd és felröppent az a pletyka is, hogy Zayn vetélytársa lesz. Szóval, a kiadók vetekednek Harry kegyeiért, Louisnak gyereke lesz+barátnőre is szert tett, Liam jól el van a barátnőjével, Naillről szerelmi életéről semmi konkrétumot nem tudok.(ha valaki tud valamit, szóljon!) Ezeket figyelembe véve szerintem nagy a valószínűsége, hogy fel fog oszlani a banda... Kérem valaki cáfolja meg ezeket az érveket, hogy megnyugodjak, nem fognak feloszlani.:/ És ha ne adj' Isten, feloszlik a banda mit fogunk mi csinálni?2016. jan. 8. 23:23
11/18 anonim válasza:
Komolyan olyan rohadt nehéz feladat leírni azt, hogy Niall?
12/18 anonim válasza:
Komolyan ennyire rohadtul fáj neked egy elírás?
13/18 anonim válasza:
Szia:) Én is szeretem az One Directiont. Sőt.. Imádom. De szerintem lehet, hogy feloszlanak. Most állítólag 2 évre mennek pihenni (de csak állítólag szóval nem kell egyből letámadni) és két év elég sok idő. Meg persze ott vannak a szólókarrierek is. Arról nem is beszélve, hogy Louis apa lett. Már sokan megkérdezték őket, hogy most feloszlanak e de Liam mindig azt mondja, hogy nem erről szó sincs. De akárhogy is döntenek nekünk azt el kell fogadnunk.:)
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! :) Amúgy 11. kommentelő, remélem megbocsájtod nekem azt az óriási vétket, hogy Niall nevét elírtam... Nem direkt volt, hidd el! Amúgy utolsó előtti komizó, köszi! :)
2016. febr. 10. 20:17
15/18 anonim válasza:
ez mind mind csak pletyka, ilyeneknek nem kell hinni. bandán kívül énekelhetnek fel és írhatnak dalokat akárkinek. ezt az egész szünetet is csak a média fújta így fel. több előadó is csinált már ilyet. Harry 1-2 napja stúdióban volt, Louis is tegnap írta twitteren, hogy el kezdett írni, Liam is Jennifer Lopeznek ír dalt meg Juicy J-vel dolgozik az albumán, Niallről nagyon nincs infó azon kívül, hogy pihen, mint mindannyiuk. Többször is elmondták, hogy szeretik amit csinálnak és biztos, hogy foglalkozni fognak a zenével. Ők maguk ígérték meg nem egyszer, hogy nem oszlanak fel. Ennek jobban lehet hinni, mint ilyen gagyi híroldalaknak.
16/18 Sassy Girl Maybe válasza:
Még valahol mondták, hogy ők nem akarnak feloszlani. De ezt a szünetet nagyon megérdemelték már. Plusz Lou-nak most fontosabb a gyereke, mint a banda, és ez logikus. Pihenniük kell 5 év folyamatos hajtás után. Nem kizárt hogy feloszlanak, de mint ahogy írtam az elején, ezt ők se szeretnék. A média hype-olta fel ennyire. Remélem tudtam segíteni. :)
17/18 anonim válasza:
Egyszer biztos fel fognak oszlani, de az szerintem nem most lesz. Ha feloszlanának abból balhé is lehet, hogy több ezer, vagy mennyi Directionernek hazudtak, ráadásul nem is kicsit. Én biztos vagyok benne, hogy vissza fognak térni. Az, hogy szólókarrierbe kezdenek, szerintem érthető, mert szeretnék egyedül is kipróbálni magukat. Én minden esetre nagyon remélem, hogy nem oszlanak föl, mert én az nem élném túl, az egyszer biztos. De ha mégis, hát én akkor eljátszom a Drag Me Down-t, és föllövöm magam az űrbe sírni, örökre...
18/18 anonim válasza:
Nem fognak feloszlani mert Harry megerősítette hogy együtt maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!