Meg akarok halni, mit tegyek?
Hamarosan 27 éves leszek. Tavalyelőtt elhagyott az exem, kénytelen voltam visszaköltözni anyámékhoz ( ami néha olyan mint a bolondok háza). Ezzel egy időben a munkahelyem is megszűnt. Egy év kellett, míg a szakításon túltettem magam. Közben találtam munkát, és egyből le is léptem albérletbe. Majd fél év múlva az a munkahely is megszűnt. Megint visszaköltözni haza, azóta nincs munkám. Pár hónapja megismerkedtem egy kedves férfivel, majd három hónap után mindenféle ürüggyel hirtelen lelépett az életemből ( mint később megtudtam, összejött megint az exével.) Ennek egy hónapja. Se éjjelem, se nappalom. Két hónap múlva 27 leszek, se munkám, se pasim, se semmim. Volt egy kocsim, de azt eladtam, mert nem tudtam fenntartani.Egy kis pénzem van, ennyi. Itthon főleg apám a gond, folyamatosan piszkál , szívja a vérem, gyerekként se hitt bennem soha, mindig csak "te is csak egy hülye nő vagy"-ot kaptam, meg h úgysem viszem semmire...ez most se sokat változott, főleg ez a légkör zavar. Anyámmal jóban vagyok, de mivel ő bipoláris depresszióban szenved, ezért vele se könnyű.
Próbálok pozitívan gondolkodni. Egyetlen barátnőm van, de ő már lassan egy éve elköltözött, és a kapcsoaltunk eléggé ellaposodott. Neki meglett az új baráti köre, úgy érzem, ha nem írnék neki többet, ő se írna.
Kérlek ne gyertek a sportolj, foglald le magad részekkel. Sportolok, ez az egy még megvan. Ahol élek, egy kisváros, nincs sok lehetőség, főleg így h nincs bevételem. Szeretnék majd tanulni is, mert annak idején nem volt rá lehetőségem, de nem tudom hogyan, miből valósítsam meg. Úgy érzem, nincs kiút, mindig mikor mennék fel a gödörből, visszaesek.
Pedig nagyon szeretnék már kimászni.
Hozzáállásodon kell változtatnod nagyon sürgősen.
"Egy év kellett, míg a szakításon túltettem magam."
Neked borzalmas szüleid voltak/vannak. Örülj, megélted felnőtt kort.
Így nem tudom többet mondani de egy beszélgetésben kitudnálak fixálni. Írj ha szeretnél egy boldog életet és nyílt vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!