Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az nagyon gáz ha valaki...

Az nagyon gáz ha valaki megbukik nyolcadikban félévkor, és nem bír továbbtanulni ezért csak 8 általánosa lesz?

Figyelt kérdés
Vagy azzal is lehet jól keresni ha csak 8 általánossal elmegyek valahova dolgozni, végső esetben közmunkára?
2016. jan. 4. 20:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Meg amúgy lehet még katonának jelentkezni, van még olyan ország?
2016. jan. 4. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez esetben pedig holnap keresd fel az iskolapszichológust, vagy ha nincs, akkor a területi Nevelési Tanácsadóban kapsz ilyen ellátást. Értem én, hogy nehéz és kilátástalannak tűnik a helyzeted, de csak te tudsz segíteni magadon. Tudom, hogy nehéz, tudom, hogy most minden szar, de ha nem teszed meg magadért, amit kell, akkor csak magaddal tolsz ki. Gödörben vagy, ha nem mászol ki belőle, akkor benne maradsz. Képes vagy erőfeszítést tenni és előre is fogsz jutni előbb-utóbb. Mindenképpen érdeklődj, hogy milyen lehetőségeid vannak, most ki kell bírnod a rossz közösséget is, mert hosszú távon szükséged van a papírra, hogy elvégezted a sulit.

2016. jan. 4. 20:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Magyarországon például:

[link]

Még kicsit várnod kell vele, 18 év a minimális életkor. Addig próbálkozz meg valami szakmával vagy középiskolával. A szociális készségek is tanulhatók, ezt is gyakorlod az iskolában.

2016. jan. 4. 20:48
 14/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Eléggé gáz, igen. Régen, mikor még a gyerekek minél előbb mentek dolgozni, hogy szüleiknek segítsenek, akkor nem volt gáz. Most már azért illendő lenne a középiskolát elvégezni, nemhogy a 8 általánost. Amit általánosban meg középsuliban megtanulsz, az alap műveltség, és nem lenne szabad elhanyagolni.
2016. jan. 4. 20:59
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Meg igazából nem is a pénzről van szó, hogy mivel mennyit lehet keresni, de szerintem személyes igényesség kérdése, hogy azért egy 14 évesnél magasabb értelmi szinten legyél felnőtt korodban.
2016. jan. 4. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Kezdj el edzeni, ha a szellemi ücsörgős papírmunkát nem szereted akkor jó fizikummal lehet esélyed jól fizető fizikai munkákra.
2016. jan. 4. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert te mit csinálnál?

Az én helyemben el tudnád végezni a nyolc általánost?

Nulla a kedvem magához az élethez is, nemhogy tanuláshoz!

2016. jan. 4. 21:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Az általánost nem kedv kérdése elvégezni.

Sőt a gimnáziumot és az egyetemet sem, hanem előbbi kettőt el kell, utóbbit meg akarat kérdése.

2016. jan. 5. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!