Mit csináljak? Nem fogok tudni így továbbtanulni?
Nem tudom hogy mennyit nehezedtek az érettségik, én 3 évvel ezelőtt voltam és a töri emelt kb ugyanazon a szinten volt, mint a közép. Annyi volt a különbség, hogy a teszt résznél nem lehetett atlaszt használni, csak az esszéknél.
Kb. semmiség volt az egész. Magadtól is simán fel tudsz rá készülni, nem kell ahhoz külön tanár. Olvasgasd a tankönyvet, szörfölj a wikipédián, rengeteg időd van még. Ne a tanárodat hibáztasd a saját lustaságod miatt. Biztos hogy egy jó tanárral sokkal könnyebb dolgod lenne, de így is simán megoldható. Szedd össze magad.
Az sem árt, ha az elmúlt 10 év emelt és közép töris érettségijeiből szemezgetsz és feladatokat oldasz meg.
No meg ha az NKE-re mész, oda elég durva a fizikai felmérés is, ne felejts el edzeni sem. Még van elég időd.
Én eleve nem tartom jó ötletnek azt az egyetemet, így én a helyedben az irreális követelmények helyett, egy reális célt választanék. Annyira nem vágom ezt az egész katonásdit, de nem hiszem hogy hülyére keresnék magukat.
A magyar emeltet szerintem nem érdemes megpróbálni, mert borzasztó szubjektív. Nálunk volt egy srác, valami nevetséges 20%-ot kapott, vagy valami. Aztán a főguru magyartanárunk közbenjárásával felkanyarintották 70-re vagy valami ilyesmi. De az egész nevetséges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!