Depressziós lennék?
A legjobb barátom személyiségzavaros, így gyakran meg akarja olni magat, tudom jogy a sajat dontese de megis en vagyok az egyetlen szemely aki miatt elni akar, se normalis szereto csalad, se odaado baratok nem allnak mogotte. Kozel 3 jonap alatt 3 ilyen kiakadasa volt amikoris egy hetig kemenyen el akar lokni magatol, mar mar onsajnalatba megy at a dolog. Bant engem szavakkal ahogy csak tud, probalkozik az ongyilkossaggal(hosszaban sinek koze fekszik, gyogyszer, alkohol, dohanyzas). Probalom ot megmenteni, de kozben en megyek tonkre. Tul nagy az allando nyomas. A fiu 18 eves. En 16 eves lany vagyok.
Nos amik masok szerint nagy problemak/valtozasok az eletemben:
-ingerultseg
-panikrohamok(ilyen korabban nem volt soha)
-egyre tobbet alszok, van hogy 13 ora alvas sem eleg. Iskola idoben 4-5orat alszok. De most pl ket ejszaka nem aludtam mert annyira feltem ot.
-vagy nagyon sokat eszek vagy semennyit, de az elobbi gyakoribb
-nagyon lassan fogok fel es ertelmezek dolgokat
-egesz nap a szobamban vagyok, sotetben es ugyan azt a zenet hallgatom
Tudok meg orulni a jo dolgoknak, szilveszterkor is kimozdultunk, bar az lett a vege hogy le kellett fogni es zacskot nyomni a szam ele mert orakig ugy sirtam es uvoltottem hogy levegot nem kaptam. Es ez igy nem normalis. De nem hagyhatom el ot. Hisz szuksege van ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!