Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néha úgy érzem nem maradt...

Néha úgy érzem nem maradt más, mint az öngyilkosság?

Figyelt kérdés

?=!, csak úgy nem megy ki a kérdés.

Bármibe, amibe belefogok kudarcba fullad. És már nem törékeny kis tini vagyok, hanem egy 27 éves fiatalember.

Egyszerűen már nem tudom elképzelni, hogy valamit sikerre vigyek.

Fiatalon foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata. Aztán elmúlt, ahogy próbálgattam magam az életben.

Mostanra ismét kaptam már elég sok pofont a sorstól ahhoz, hogy eszembe jutott.

Mintha erre terelne.

Köszönöm, hogy leírhattam.

2016. jan. 1. 21:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mindig van más megoldás. Nem szabad megfutamodnod hiszen a sok rossz után biztosan valami jó fog következni. Szerintem próbálj pozitív maradni. :)
2016. jan. 1. 21:49
 2/16 A kérdező kommentje:

Már nem tudok pozitív lenni.

Túl sokat próbálkoztam ahhoz, hogy vmi siker összejöjjön. És semmi.

Úgy érzem teljesen véletlenül kerültem erre a földre, és ez mintha jelzés lenne, hogy azonnal hagyjam itt.

2016. jan. 1. 21:52
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy túl nagy elvárásokat támasztasz magad fele és azért vallsz kudarcot?

Az öngyilkosságot hogy képzeltek véghez vinni?

2016. jan. 1. 21:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Kezdj el írni. Alkoss meg egy szereplőt, akihez hasonlítani akarsz és képzeld el különböző szituációkban. Először még csak a fantáziádban fog keményen reagálni, és ott nem adja fel, de a személyisége az idő múlásával egyre jobban rád fog ragadni. Ha nem adod fel, menni fog:]
2016. jan. 1. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
42%

"és ez mintha jelzés lenne, hogy azonnal hagyjam itt."

Jó utat!

2016. jan. 1. 21:55
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Ne legyél az. Lehet még jó az életed.

Nekem is rossz az életem, és ráadásul még barátnőm se volt. De remény mindig van, hogy jobb lesz.

27F

2016. jan. 1. 21:58
 7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2016. jan. 1. 21:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha öngyilkos leszel, azzal semminek nem vetsz véget. Végig nézheted a szeretteidet hogy szenvednek miattad, ha van párod hogy nősül meg, hogy lesz családja, amit te is megadhattál volna neki... Én azt mondom nem éri meg. Nagyon nem. Csak jobban megkínzod magad.
2016. jan. 1. 22:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, együtt tudok veled érezni, jelenleg is azon gondolkodom, minek is létezem :D DE, elkel terelned erről a gondolataidat, hallgass zenét, néz filmet, sorozatot. Olyan nincs, hogy valami ne sikerülne, néha önmagamat is meglepem, és mindig van holnap, mindig kezdhetsz egy új lappal :) Egy 17 éves srác
2016. jan. 1. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag ez akár rólam is szólhatott volna. Én is 27 vagyok és ahogy közeleg a hétfő, úgy érzem magam egyre szarabbul.

Én eddig csak a szüleim miatt nem tettem meg, mert sajnos egyke vagyok. Ha más nem, akkor te is gondolj azokra, akiknek fájdalmat okoznál, ha idő előtt távoznál.

Aztán tessék szakembert keresni.

2016. jan. 1. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!