Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi van ilyenkor?...

Szerintetek mi van ilyenkor? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Voltam nemrég egy koncerten. és a buli után az együttes lejött a színpadról, lehetett velük beszélgetni, stb. Az énekes odajött hozzám, és elég sokat beszélgettünk, majd megkért, hogy menjek el vele egy csendesebb helyre. Elmentünk sétálgatni, el voltunk, majd azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, és szeretne jobban megismerni, nem sokkal később már csókolóztunk is és elmentünk a lakására. Jól éreztük magunkat, majd később hazavitt. Azt mondta ez volt élete legszebb estéje, és hogy mindenképp jelentkezni fog. Ez volt már kb 2 hete, azóta semmi.. Szerintetek? Most mit kellene csinálnom? Elég rosszul érzem magam emiatt 19/L

2015. dec. 26. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos úgy tűnik, szerzett magának egy szép estét, és ennyi.

Ha neked is jó volt, akkor próbálj rá így gondolni te is. Nem valószínű, hogy újra meg fog keresni ezek után.

2015. dec. 26. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Húú de naiv vagy. Semmit nem kell csinálni. Bepróbálkozott, te belementél, élt a lehetőséggel. Tekintsd úgy, hogy volt egy kellemes estéd.

1000 % hogy keresni nem fog, amit akart, megkapta.

Lépj rajta túl. Legközelebb pedig ne menj idegen pasikkal "csendesebb helyre", mert férfi nyelven ez annyit jelent, hogy meg akarlak dugni!

A veszélye, hogy ha későn kapcsolsz, és nemet mondasz, van aki nem fogadja el.

2015. dec. 26. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem komolyan gondolja, hiszen nem kamaszgyerek már...:|
2015. dec. 26. 22:51
 4/5 anonim válasza:

Sajnos ez ilyenkor ennyi, egy éjszaka/este, és helló.

Ha úgy indított volna, hogy ez egy éjszaka, és nem foglak utána felhívni, belementél volna?

2015. dec. 28. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a 30-as pasikat sem lehet komolyan venni már.

Ne higgy a szép szavakban,azok nem mindig igazak.

Én is jártam már így,egyszer,szóval átérzem amit érzel most.

2015. dec. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!