Nők, reggelente mennyi időre van szükségetek hogy elkészüljetek?
Ha ráérek, akkor egy óra. Ha rohanok, mert mondjuk elaludtam, akkor 20 perc alatt simán elkészülök zuhannyal együtt.
Az egy órába már hajvasalás, kávé felett bambulás is belefér.
# 9
Bárcsak cukin néznék ki olyankor. :DDD
40 perc,amiből 15 perc netezés még az ágyban
aztán zuhany,fogmosás,fésülködés.komoly sminket nem használok,csak a szemem festem,ez három perc.öltözés,bepakolás a táskába és megyek is.este elkészítem a szendvicset,összepakolom a kaját,ruhámat előkészítem.Hajat nem szoktam reggel mosni,max. nyáron,akkor tíz perccel hamarabb kelek
Reggelente 1 órát szánok rá, mert szeretek elidőzni meg nyugodtan csinálni a rutinomat, de ha késésben vagyok, 15-30 perc alatt is el tudok készülni, de akkor kimarad a kávé.
Ha buliba készülök, akkor másfél-két óra, szeretek készülődés közben borozni, zenét berakni, elszöszölni, míg ruhát válogatok, betolok valami kaját, haszor újracsinálom a sminkem stb (ha barátokkal együtt készülök, akkor az 3-4 óra is lehet simán). A tegnapi karácsonyi ebédre kb 30-40 perc alatt készültem el zuhanyzással, sminkkel, ruhával együtt úgy, hogy hajat is mostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!