Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, reggelente mennyi időre...

Nők, reggelente mennyi időre van szükségetek hogy elkészüljetek?

Figyelt kérdés
Fürdés, fog- arcmosás, öltözés, smink, haj formázása, reggeli kávé vagy reggeli? Szóval felkelés után mennyi időre van szükségetek amig elkészültok és útnak indultok? Munkanapokon és olyankor amikor csak programotok van ( most karácsony)?
2015. dec. 25. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha ráérek, akkor egy óra. Ha rohanok, mert mondjuk elaludtam, akkor 20 perc alatt simán elkészülök zuhannyal együtt.

Az egy órába már hajvasalás, kávé felett bambulás is belefér.

2015. dec. 25. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:

# 9

Bárcsak cukin néznék ki olyankor. :DDD

2015. dec. 25. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Most ezt fiú szemszögből nézve nekem 20perc de barátnőm mindig azt mondja "5 perc és kész" csak nála ez olyan 60-70perc szokott lenni:D
2015. dec. 25. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:
ha ráérek 1 óra,ha nem,akkor 25 perc kb
2015. dec. 25. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Átlagosan 1 óra. Ebben benne van a zuhany, öltözés, smink, fésülködés, kávé, kaja elkészítése amit elviszek, táska berakodása és lemenni a buszmegállóig.
2015. dec. 25. 23:49
 16/17 anonim ***** válasza:

40 perc,amiből 15 perc netezés még az ágyban

aztán zuhany,fogmosás,fésülködés.komoly sminket nem használok,csak a szemem festem,ez három perc.öltözés,bepakolás a táskába és megyek is.este elkészítem a szendvicset,összepakolom a kaját,ruhámat előkészítem.Hajat nem szoktam reggel mosni,max. nyáron,akkor tíz perccel hamarabb kelek

2015. dec. 26. 09:38
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Reggelente 1 órát szánok rá, mert szeretek elidőzni meg nyugodtan csinálni a rutinomat, de ha késésben vagyok, 15-30 perc alatt is el tudok készülni, de akkor kimarad a kávé.

Ha buliba készülök, akkor másfél-két óra, szeretek készülődés közben borozni, zenét berakni, elszöszölni, míg ruhát válogatok, betolok valami kaját, haszor újracsinálom a sminkem stb (ha barátokkal együtt készülök, akkor az 3-4 óra is lehet simán). A tegnapi karácsonyi ebédre kb 30-40 perc alatt készültem el zuhanyzással, sminkkel, ruhával együtt úgy, hogy hajat is mostam.

2015. dec. 26. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!