Ki Viszkok Fruzsi barátja?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná, ő egy beauty-guru, és egyik videójában mondta, hogy a barátja egy másik videós, de nem árulta el, hogy konkrétan ki az. Ti tudjátok?#YouTube #beauty-guru
2015. dec. 19. 08:15
11/24 anonim válasza:
Régi a kérdés,de szerintem is Pamkutya Béla,mert egyforma lakásban forgattak,ami nem stúdió,mert Fruzsi mondta egy videójában,hogy ez a barátjával közös lakása.
12/24 anonim válasza:
A barátja Norbert (pamkutya Béla)
13/24 anonim válasza:
Nagyon régi a kérdés, de még mindig Pamkutya Béla. A Play It házban is látszott az élő közvetítéseknél, mikor egy napon voltak, hogy ők egy pár, bár nem vallják be a nézőiknek, és próbálnak úgy csinálni, mintha csak haverok lennének, de az én szemem kiszúrja az ilyesmit.
14/24 szuppinger szabolcs válasza:
nem és nem én vagyok :D
15/24 Hudák Péter válasza:
Igazából én is érzek valamit Fruzsi iránt, de ebbe most ne menjünk bele, mert megsértődne. Habár a Pamkutyás sráccal jár, én néztem a Divatikon YouTube csatornáján, hogy az egyik ismerőse (személyi jogi okok miatt nem mondok nevet) esküvőjén együtt voltak azt hiszem. Annyit azért elmondhatok, hogy én el tudnám vele a jövőmet képzelni. :)
16/24 anonim válasza:
Nem mindegy az nektek? Ha akarja úgyis elmondja valamelyik videójában/kiírja valamelyik közösségi oldalra, hogy ki a párja. Ha meg nem akarja, akkor meg nem fogja... Csak azért, mert YouTuber, nem kell egyből a magánéletben turkálni.
17/24 anonim válasza:
Fruzsi elköltözött egy másik lakásba és azt mondta, hogy azért, mert egy szakításon van túl.
18/24 anonim válasza:
Pamkutyáékat simán megtalálod az eredeti nevükkel Facebookon, amit most nem írok ide, mert azt az egyik YouTube videóból mindenki maga kiderítheti. Ebben a reggeli műsorban a saját nevükkel szerepelnek, a saját arcukkal. Béla Fb ismerősei közt ott vannak Viszkok Fruzsi szülei is, Fruzsié közt meg Béla és Pista családjának tagjai. Most már sajnos szakítottak...
19/24 anonim válasza:
Virágvölgyi Dávid a barátja aki egy pincér fiú (volt) a gödöllői Fagyöngy Étteremben (bezárt, Dávidék családi vállalkozása volt)
20/24 anonim válasza:
rRégebben más barátja volt ez a Dávid, de vele már nagyon rég szakítottak.
Most igen a Pam kutyás gyerekkel volt együtt jó pár évig, most szakítottak mielőtt Fruzsi házat vett, kb fél éve szerintem.
Nekem úgy tűnik barátok maradtak, vagy akár lehet újra összejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!