Szerintetek is hülyeség ha valakinek 13 évesen van barátja, és amúgy ez már a harmadik/negyedik?
Az, hogy barátja van, az még hagyján, mert nekem is volt, de kéz a kézben sétálgatáson, meg szájrapuszin kívül más nem is történt. Még nyelves csók sem xD
Az, hogy már a sokadikat fogyasztja, vagy az, hogy már gyerekként szexuális életet él, az nem normális. Értem én, hogy hormonok meg agybaj, de attól még gyerekek, akik 25-30 éves korukra teljesen ki fognak égni.
De igaza van a második hozzászólónak: tévé, Facebook, Való világ, Éjjel-nappal Bukarest, Éden hotel és társai. Sőt! Amikor a mostani Való világból (megy még az?) láttam ajánlókat, a belem kifordult. Már az ajánlója is olyan, hogy a legelső VV-vel össze sem lehet hasonlítani. Abban még azon kívül, hogy az Oki folyamatosan böfögött meg fingott, nem is történt semmi megbotránkoztató.
Ezzel arra akarok utalni, hogy ha a média színvonala ennyit esett, akkor mit csodálkozunk azon, hogy akik nézik, azok egyre nemnormálisabbak?
Köszönök a válaszokat!
Négyes: Tévedsz. Én most vagyok 13. Ha járnának csak, nem zavarna. Viszont az igen, hogy azért közösít ki engem az osztályom, mert én nem szeretek folytonossan csak facebook meg kapcsolatokról dumálni. Felõlem nyugodtan járhatnak ha nem kellene megállás nélkül csak a kapcsolatukról beszélnie mindenkinek (vagy a facebook, a másik téma). És nem, mielõt bárki is gyanusítana: nem szerelmi bánat.
Csupán hülyeségnek, butaságnak, és nem-normálisnak érzem. Még gyerekek vagyunk, miért nem lehet, ha csak egy kicsit is másról beszélni, vagy néha valamit játszani?
Nem magán élet. Mindig ezt nyomatják, iskolában, nem lehet másról beszélni. Ezért kérdeztem...
Köszi a válaszokat!
Hetes: Nem hinném ;-)
De annyira szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!