Régen mit csináltak az emberek? Mikor még nem volt telefon/sz. Gép. Történeteket kérek (? )
Figyelt kérdés
Szóval pl. csínytevések. Vagy akármi ilyesmi. Csak úgy kedvet kaptam olvasni és kicsi időre betekinteni a régi időkbe. Akár táboros történetek is jöhetnek. Szinte bármilyen:)2015. dec. 17. 21:48
11/16 anonim válasza:
Első: hogy lenne már halott, aki '78 előtt élt? És az átlag magyarnak a 80-as évek végén, 90-es évek közepén lett mobilja.
12/16 anonim válasza:
Nagymamám legidősebb testvére, mikor a szülők elmentek otthonról, úgy döntött, megkóstolja a bort, ami a konyhában volt, nagy hordóban.A hordót valahogy ki tudta nyitni, de lezárni már nem és folyt a bor világgá, nem tudott mit csinálni vele, el akarta tüntetni és erre logikusabb ötlete nem lévén, itatni kezdte a kisebb testvéreit a földről felszedett borral.A maradékkal meg felmosta a házat.A piacról hazaérkező öregeket hét hullarészeg gyerek látványa fogadta és hetekig tartó kocsmaszag.Mondom, zajlott az élet már akkor is.
13/16 anonim válasza:
Ja, a gumizás jó volt!
Egyszer gumi hiányában kénytelen voltam valami alternatív megoldást találni mert ha egy nap nem volt gumi, az olyan megvonási tüneteket okozott, mint ha ma egy napig nincs net.Nos, nem volt gatyamadzag, ezért a szőlőfuttató drótot ugráltam át, egyszer sikeresen bele is botlottam és "kiugrott " a térdem.Akkoriban sokkal kreatívabbak voltunk a hülyeségek kieszelésében.
Volt ám a mobil és internet hiányának hasznos oldala is, én például lány létemre unalomból tanultam meg főzni, kötni, háztartást vezetni.Unatkoztam és sokszor unalomból segítettem be otthoni dolgokba, vagy tanultam meg ilyen hasznos dolgokat, amiknek most nagy hasznát veszem.
14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. Valahogy azt érzem hogy egyreszbol sokkal jobb volt mikor meg nem volt net. Persze ez nem újdonság gondolom sokak is igy vannak vele. Persze a masik resze szep es jo mert lehet vele tanulni stb. Jöhetnek meg a történetek. :)
2015. dec. 18. 13:52
16/16 anonim válasza:
Attól még hogy van net nem kötelező használni :D Amúgy én még pár barátommal olyat is csináltunk hogy valamelyik társasban az eléggé valódira hasonlító játékpénzre egy vékony lyukat csináltunk majd damillal megkötöttük és úgy raktunk rá port, kavicsot hogy ne lehessen látni hogy az milyen pénz aztán aki biciklivel ment megállt nyúlt érte és valaki hirtelen megrántotta :D (Szinte ugyanaz mint amit írtam bukszázás csak ehez nem kell pénztárca)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!