Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki hogy csak alaptelefonom van?

Ciki hogy csak alaptelefonom van?

Figyelt kérdés
Laptopról internetezek otthon.18/L

2015. dec. 6. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%

Komoly kérdés?

Csak logika ellenes dolgok amik személyiséből származnak lehetnek "cikik".

2015. dec. 6. 14:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen komoly kérdés.
2015. dec. 6. 14:39
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem az a ciki, aki otthon telefonról netezik. Mert ha elmész otthonról, oké, csak az van, de otthon is a pici szart bújja, "jaj, bocs telóról vagyok, lusta vagyok ékezeteket böngészni".
2015. dec. 6. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: miért lenne ciki?

3-as: Te sem vagy bonyolult lélek. Van itthon asztali gép, laptop, tablet, telefon, és képzeld, mindig az használom, amelyik praktikusabb. Ha olvasok, de jön egy e-mail, vagy hasonló üzenet, miért kapcsolnám be a laptopot, ha egyszer ott van bármelyik cucc? Mosogatok, takarítok, kaját csinálok, megint csak miért kapcsolnám be hozzá a laptopot, amikor a zsebemben ott van a telefon?

2015. dec. 6. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Te meg látom szereted félremagyarázni a dolgokat, csakhogy beszélhess.

Nem egy e-mail miatt értettem - nyilván - hanem olyanokra, akik egész nap itt lógnak, és inkább szerencsétlenkednek a telefonon, minthogy normálisan írjanak. Olyan, mintha 3 fogásos ebédet csinálnál a mikróban, miközben ott a sütő.

2015. dec. 6. 14:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert ismerőseim közül van aki lenéz e-miatt. És volt aki kiröhögött. :((
2015. dec. 6. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lenézni (pláne kiröhögni) valakit, azért mert nincs alaptelefonja, elég retardált gondolkozás, sz*rd le. :)

Pláne úgy, hogy 18 éves korban jó eséllyel senki nem maga küzd meg érte, hanem a szüleinek köszönheti.

És úgy mondom, hogy iphone-om van, az átlag többszörösét keresem, de mégis eszembe sem jutna ez alapján skatulyázni be az embereket.

De ha ez segít, odamegyek az összes telefonommal és elmondom neki, hogy bibibíííí, hátha felfogja ;)

2015. dec. 6. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, az első mondatban "nincs szuper okostelefonja" akart lenni a "nincs alaptelefonja" helyett. :)
2015. dec. 6. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy viszonylag jó okostelefonom van, de semmi igényem a funkcióira, cserébe állandóan csak a baj van vele. Ha oda kerül a sor lecserélem én is egy alaptelefonra. A kérdésedre válaszolva számomra nem ciki. 22/f
2015. dec. 6. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Na, mielőtt elkezdődik a sznob fröcsögés, hogy "fúúújjj okostelefon!!!", azért érdemes megemlíteni, hogy nagyon sok haszna lehet. Jó néhány dolgot tömörít magába, amihez másként külön-külön szerkezetek kellenének (zenehallgatás, fényképezés, videokamera, zseblámpa, ha pedig neted is van, akkor ide sorolható a térkép is), így viszont minden ott van kéznél, egyben.

Cikinek éppenséggel nem mondanám, ha nincs, hisz lehet, hogy nincs pénze rá az embernek, vagy ilyesmi. De ha csak azért tartasz ki a retro telefon mellett, mert te is a Sátán művének tartod az érintőképernyős mobilokat, akkor javaslom, hogy vetkőzd le ezt a hülyeséget és merj haladni a korral! :)

22/F

2015. dec. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!