Csak szerintem borzalmas és túl korai, hogy nők/lányok 20-30 éves kor között már szülnek?
Engem ez annyira taszít a legszebb éveikben strapálják le a legjobban a testüket meg plusz egy gyerek, ahelyett hogy a karrier építéssel foglalkoznának vagy azzal hogy éljenek (vagy tanuljanak).. mindig megdöbbenek rajta, hogy képesek ilyen korán.. Jó rendben hogy régen korán szültek, de könyörgöm ez már a 21. század nem a középkor :O
mi a véleményetek erről kort és nemet is légyszíves
(szerény véleményem szerint pont elég ha 30-40 év között szül, bár én 35 évesen szeretnék kb)
én 24/N
30-40 èvesen azèrt nem jó szerintem,mert nagy lesz a generációs különbsèg.
ha 20 èvesen szülsz,kb 40 èves korodra már elkoltozik.ott lehetsz az unokad esküvőjèn is jo esellyel. ès 20 èvesen biologialag idealis szulni. 35+ evesen szerinted minek az a sok plusz vizsgalat?
szóval szerintem idealisabb fiatalon szulni. persze ha mèg tanulsz,vagy nincsen meg a partner,vagy az anyagi háttèr,akkor kár ezen gondolkozni.
Ez egy provokatív kérés Lady Independencia.
Ákos után szabadon Te itt borzolnád a közhangulatot?
Minden nő akkor szül amikor akar és amikor tud. Pont.
Nos, én 20 évesen szültem és nem bántam meg, több szempontból sem.Akkor még sokkal fittebbnek, bátrabbnak éreztem magam.Némileg jobb volt az egészségügy.Nem , nem lett a testem lestrapálva, sőt! Nekem jót tett a terhesség, mert előtte rendkívül sovány voltam, sehogy sem jött fel rám egy kiló sem.Aztán terhesen elértem egy álomsúlyt, ami meg is maradt és nőiesen csinos lettem.Nem kövér, 55 kg az nem sok 170 centihez!Ráadásul fiatal anyuka vagyok még most is, pedig a lányom már felnőtt nő.Én 35-40 évesen már nem vállalkoztam volna szülésre.Mondjuk, nekem a tanulás karrier eleve nem jött volna be.Én inkább családra vágytam.Nem vagyunk egyformák...
Én meg azokat nem tudtam sosem megérteni, akinek se kutyája, se macskája,. csak egy munkája, vagy karrierje.
Szerintem azért már 23-30 év között szül az már tudja mit akar.
Engem az én anyum 25 évesen hozott a világra.
Viszont én annak a pártján állok, hogy ha meg van a megfelelő családi háttér, anyagi biztonság, és minden kész, meg van egy szép karrier, minden fix akkor érdemes gyermeket szülni.
Szegénységre meg 'Nem tudom mi lesz..."-re nem érdemes.
Tudok olyat aki 16 évesen szült, lassan az utcára rakják őket...
Nos, az anyagi háttér nem feltétlen kor függő és sosem 100%-ban biztos.A pénz jön-megy, az már csak ilyen.
30-40 évesen kialakított kapcsolat is tönkremehet, a pénz elfogyhat .És az idősebb korban elvált család, idősebb korban nehéz helyzetbe került kisgyermekes nő sokkal nehezebben kezdi újra, mint egy fiatalabb.
igazából logikus amit írsz utolsó,de a mo-i jelen az az hogy kb az ország 80%a él a "nem tudom mi lesz" fázisban,vagy a fizutól fizuig fázisban egy forint félretételének lehetősége nélkül ami kb ugyanaz.
és ha a többség ezt a logikát követné amit írsz akkor egy generáció alatt kipusztulnánk,aztán jöhetnének a bibsik meg a kínaiak elfoglalni az országot.
kérdező te meg egy gyogyós vagy.
ha veled egy idős a partnered,akkor 35 körül ő még fiatal ember lesz,te meg már csere érett,nemhogy még leparkoljon amikor kaphat ennyi idősen 20-25 éves friss pipit is.
máshogy ketyeg a női és a férfi idő.
" de könyörgöm ez már a 21. század nem a középkor "
És a 22. században kihal az emberiség, mert azt fogják mondogatni, hogy, " de könyörgöm ez már a 22. század nem a 21.század, nem kell gyerek sosem "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!