Ti mit szoktatok csinálni ha nincs net elérhetőségetek?
Már lassan egy éve nincs rendes netem de még minimum 2 hétig nem lesz (nagy eséllyel csak januárban lesz sajnos).
Már nagyon mem bírom. Egyszerűen életképtelen vagyok. Csak ülök itthon, tiszta antiszoc lettem.
Ne Jöjjön senki azzal hogy "bezzeg mikor még nem volt net". Most most van és nem akkor. Azt hinné az ember h jobb lesz nélküle de nem. Nem tudok utána nézni dolgoknak, bem tudok a barátaimmal játszani (át menni és nézni őket meg elég unalmas).
Még ezt a pár hetet hogy bírjam ki?
Meg olyan jól esne leülni amikor anyán felbsz a hülyeségével és lezúzni Mindenkit a kecibe...
Olvassak? Hmm..ha nem lenne unalmas megtenném.
Menjek el a haverokkal mozizni,korizni..stb.? Ha nem egy "városban" (azaz falu csak papíron város) laknék lehet lenne rá lehetőségem. Meg ha nincs pénz netre, szerintetek erre lenne? :D
Kondi? Ja, pénz már megint. Amúgy edzek itthon saját testsúllyal (húzódzkodás, tolódzkodás, fekvők ilyesmik).
Hát na.. Hogy menjek el pl pizzázni ha nem tudom fizetni a magam részét se.
Hogy élvezzem az olvasást ha egyszerűen unom.
De te biztos jobb vagy.
Másnak az olvasás, a zenehallgatás, a tvzés, a barátokkal való együtt lógás a kikapcsolódás, nekem ez.
Meg tudod, hogy a XXI. században milyen nehéz diákként net nélkül rendesen ápolni a kapcsolatokat.
(ui. reggel még +3000Ft volt az asztalomon...most 0. Pedig ebből tudtam volna pizzázni, sőt még az úti költség is benne lett volna. De ha kell a szüleimnek az én hónapok alatt összegyűlt pénzem akkor kell.)
Első vagyok.
Az olvasás nem unalmas.Látszik hogy még nem olvastál egy jó könyet sem.Mikor vokt ps3am is akkor ia inkább olvastam.A tudás hatalom.
Másik meg hogy anyád megszült, felnevelt, eltart, nincs jogod mire idegesnek lenni.Ha kér valamit csináld meg.Szerinted mennyi mindent áldizott fel hogy Te élhess?Persze ha még fiatal vagy nem érted nekem is 20 felett jutott el az agyamig mivan azóta bármit kér megteszem és nem vitázom vele.Érdekes azóta nincs is köztünk konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!