Az ami a Batman Kezdődik! Ben van batmannak a ruhája azt a ruhát a valóságban is meglehet csinálni?
Figyelt kérdés
1.csak kíváncsiságból kérdezem.2015. nov. 27. 16:13
1/11 anonim válasza:
Igen meglehet ha van rá elég pénzed.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszön a választ, várom a további válaszokat.
2015. nov. 27. 16:53
3/11 anonim válasza:
Persze, ha elég leleményes vagy, és van rá elég pénzed.
(amúgy amit bármi filmen látsz öltözet azt meg lehet csinálni mert ahhoz hogy az elkészüljön valakinek azt is el kellet készítenie.)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mer tervezem hogy megcsinálom a ruhát és a többi szerkentyűt mellé +már "kiedzettem magam erre".
2015. nov. 27. 17:02
5/11 anonim válasza:
Meg, bár a kevlárnak elég borsos ára van
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ment mindenkinek a zöld kéz :)
2015. nov. 27. 19:16
7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként Hol tudok ilyen kevlárt vásárolni?
2015. nov. 27. 19:23
8/11 anonim válasza:
Nem emlékszem a filmre teljesen, pontosan milyen volt a ruha anyaga?
Olyan kinézetű ruhát lehet készíteni és el is készítették. A filmben persze nem kevlárból és hasonlókból, hanem abból, amiből olcsó volt. Valószínűleg könnyebb is volt, mintha valóban ellenálló anyagból készül, mivel a színésznek mozognia is kell benne, naponta több órát. Még ha izmos is, mint Bale, azért zavaró, mert mellette színészkedni is kell. :)
Komolyabb anyagok beszerzése, pedig szerintem elég drága lehet. És a dolog formázása is...
Mire kéne? Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :)
9/11 A kérdező kommentje:
A ruha anyagára nem emlékszek, 20 éves vagyok, hát barlangászni stb...
2015. nov. 28. 10:55
10/11 A kérdező kommentje:
Valaki?
2015. nov. 28. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!