Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaz, hogy férfiak nagy része...

Igaz, hogy férfiak nagy része csak a szexre gondol és nem az érzelmeikre?

Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sőt, sokszor szerintem a nők előbb gondolnak a szexre, mint a férfiak. Bár nem akarok egyáltalán általánosítani én sem, ez szerintem is egyénfüggő, nőknél, férfiaknál is változik, hogy kinek milyen arányban fontos a szex és az érzelem, nem lehet így egységesen kijelenteni egy nemről, hogy vagy ez vagy az, de azt sem, hogy a "nagy része". Egyénfüggő.

Na szóval velem már volt olyan, hogy 3. randin vittem egy szál rózsát a lánynak és üldögéltünk a padon, és remegve megfogtam a kezét és akkor csókoltam meg először. Erre megkérdezi, hogy nem zavar, hogy hosszú a haja? Mondom, dehogy zavar, szép hajad van. Erre azt felelte, hogy lehet levágatja, mert zavarja a sz*pásnál.

És még azt mondják, hogy a férfiak szoktak illúziórombolók lenni... :D

2015. dec. 15. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Változó. Én éveken át az érzelmekre gondoltam és az volt előtérben. Alkalmi kapcsolatom sem volt. Aztán 2 komolyabb kapcsolat után rájöttem, hogy teljesen felesleges az egész, szóval mára csak a szexre gondolok, komolyabb érzelem nélkül.
2015. dec. 16. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy igaza van annak, aki előttem ír. Ez tényleg változó az életkortól függően egy konkrét ember kapcsán is. Életkor, jó-rossz tapasztalatok stb. is befolyásolhatják, kinek mi a fontos, nem csak a nem.
2015. dec. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!