A férfiak milyen esetben sírnak nő miatt?
Figyelt kérdés
Férfiak! Melyik nő a fontosabb, vagy szeretitek jobban. Ha akkor sírsz mert mondjuk félre lépett, vagy ha elveszitetted vagy elveszítheted?2015. dec. 10. 16:54
1/7 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint ha félre lépett és elveszíthetik....:( Onnantól lesz nekik igazán értékes a nő, addig nem.
2/7 anonim válasza:
Ugyan nő vagyok, de értem mondjuk eddig csak azért sírtak, mert elveszíthettek (meg egy, akinek sikerült is elveszíteni).
3/7 anonim válasza:
Tapasztalatom szerintem ha attól fél, hogy elveszít.Vagy ha megcsalást sejt.De végül is ez is elvesztés kategória.
4/7 anonim válasza:
Elég hülyén fogalmazol. Én még egyszer sem sírtam nőért, miért sírjak? Van 100 másik.
5/7 anonim válasza:
Nem szoktam sírni, hiába éreztem halottnak magam belülről, mikor elhagyott a kedvesem, inkább csak el akartam pusztulni.
6/7 anonim válasza:
Nő miatt sírni? Te nagyon el vagy tévedve... :D Túl sok "Szerelem és könnyek" szappanoperát néztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!