Igaz, hogy férfiak nagy része csak a szexre gondol és nem az érzelmeikre?
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 15:53
1/13 anonim válasza:
Nem tudom masok mire gondolnak, de en nem csak a szexre.
2/13 anonim válasza:
Én az érzelmeimre gondolok, mivel komoly kapcsolaton kívül nincs szex esetemben senkivel. Komoly kapcsolathoz meg érzelmek kellenek elsősorban.
3/13 anonim válasza:
Nekem kellenek érzelmek a szexhez.
Szex meg kell egy normális kapcsolathoz.
4/13 anonim válasza:
Akik érzelmieleg primitívek, azoknak tényleg csak a szex számít, a normális férfiaknak vannak érzélmei is és azok fontosabbak, mint maga a szex.
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Én férfi vagyok, de nem gondolom így, legalábbis nálam nem így. A nők legalább annyira gondolnak szexre, mint a férfiak, csak ők nem nyilvánítják ki. én ismertem olyat, aki férfi létére iszonyú érzelmes volt, de olyat is, akinek minden héten új barátnője volt. én meg középkategória vagyok. Azért ezt nem lehet általánosságban elmondani, ahogy a nőkről sem, hogy ki hajt a pénzre, ki nem.
8/13 A kérdező kommentje:
a szex nem az érzelmekről szól
2015. dec. 15. 16:31
9/13 anonim válasza:
45 %-os! A szex az ösztönökről szól, a SZERETKEZÉS szól az érzelmekről!
10/13 anonim válasza:
Én mostanában úgy vettem észre, hogy akikkel mostanában ismerkedtem (nők!), na az ő nagy részük is csak a szexre gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!