Facebookon te hogyan, mire értékelsz egy Like-ot?
Figyelt kérdés
Induljunk ki a profilképekből. Ha arra kapsz egy lájkot számodra az mit jelent?
Akkor amikor frissen kitetted, vagy egy már rágire kapsz egyet.
Az én szememben egy Like semmit sem ér.
Ha hozzászólásban megdicsérnek nyomok rá egyet vagy megköszönöm, de ezt inkább csak udvariasságból.
Kíváncsi vagyok a ti értékrendetekre.
Az én szememben ez nem ér semmit, nem ér fel egy "én mindent megtettem"-el.
2015. dec. 11. 21:30
11/16 anonim válasza:
Tippelhetek? Nem 23-24 éves vagy?
12/16 anonim válasza:
Ugyanaz mint itt a zöld kéz, ha tetszik egy poszt vagy hozzászólás, vagy hasznosat válaszol valaki, akkor kap egy Like-ot, de kedv függő. Képeket nem szoktam likeolni.
13/16 anonim válasza:
Pont most rakott ki új profilképet az illető, iszonyat gyönyörű, de már nem beszélünk egy ideje... Meg már kapcsolatban is van. Úgyhogy tökmindegy mit csinálok...
De valamiért mégis szíven ütött, mikor megláttam az új profilképét, de persze like-oltam.
Szar érzés ez a plátói szerelem...
14/16 anonim válasza:
Jaj, a like csak egy kellék, hogy kifejezd a tetszésed... Nem kell képzelődni. Ha belájkolja az egyik képed/bejegyzésed az még nem azt jelenti, hogy lefeküdne veled XD
15/16 Blade Bone válasza:
Nekem jól esik ha likeolja valaki amit kiteszek, :) én csak azt szoktam tetszikelni ami tényleg tetszik is, de ez nem ér fel szerintem semmivel egy olyan embernél, aki bejön, mert ahogy mondták is sokan szoktak likeolgatni és emiatt ez nem elég..
16/16 anonim válasza:
Nekem jól esik, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki. Olyan, mint egy mosoly, vagy egy apró bók. Semmit nem kell mögé képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!