Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ráírhatok facebookon egy számomra idegen fiúra ismerkedés céljából? Az nem gáz?
Írj rá nyugodtan, valószínűleg csak örülni fog :) Én örülnék...főleg ha helyes és intelligens a lány.
24F
Gyerek vagy még, és határozatlan. Ha valamit annyira akarnál, akkor nem hezitálnál ennyire. Ilyen egyszerű.
És hogy mit írj? Írj neki egy romantikus ismerkedős mesét!! Anyuci, szerinted mit írjál?? Használd már az agyadat könyörgöm!
Ja, és ez a 21. század, ha nem tudnád, manapság már a nők is kezdeményeznek!
Akkor lesz csak gáz, ha sz..r szöveggel próbálkozol. Ha használod az eszedet és tudsz írni neki valami jót, akkor talán fel is fogod kelteni az érdeklődését.
Ilyenre gondoltam:
Szia xy,
Egy csoportban vagyunk facebookon és láttam hogy nem messze laksz x helytől ahová megyek.
Ha van konkrét dolog is amiben fogsz dolgozni megírhatod, kiemelheted azt is,hogy egyedül mész ki és szeretnél kinti magyarokkal ismerkedni.
Ha nem akarsz rossz benyomást kelteni, kerüld az alábbiakat: mennyit keresel, hogy szereztél munkát, tudnál segíteni nekem... szerezni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!