Mit tegyek ha nem tudom magam túltenni ezen a sérelmen?
Facebookon komentben egy cikk alatt elmondtam a véleményem az iszlám vallásról.(Nem szeretem) És egy kb 40 év körüli angliai magyar pasi elkezdett mindennek lehordani,hogy te szerencsétlen dagadt k***rva ,úgy nézel ki mint a s*gg hasmenés után...stb
Hogy képes valaki így beszélni egy lánnyal? Azért nem tudom magam túltenni rajta, mert hasonlókat csak fiataloktól kaptam, nem ilyen meglett emberektől.
18/L
Simán lépj túl rajta. Ilyen jellegű témákhoz nem érdemes hozzászólni, mert sokszor azt kapja az ember, amit kaptál.
Hogy képes valaki így beszélni egy lánnyal? Ugyanúgy, ahogy egy sráccal. Ez nem nemfüggő. Normális ember senkivel sem beszél így, bunkó pedig szinte mindenkivel. És hidd el, rengeteg 40 körüli ilyen ember van!
Ilyen helyzetben én valami frappáns, de nem primitív választ szoktam írni. Aztán vagy észreveszi magát az illető, vagy röhögök rajta egy jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!