Mit tegyek ha nem tudom magam túltenni ezen a sérelmen?
Facebookon komentben egy cikk alatt elmondtam a véleményem az iszlám vallásról.(Nem szeretem) És egy kb 40 év körüli angliai magyar pasi elkezdett mindennek lehordani,hogy te szerencsétlen dagadt k***rva ,úgy nézel ki mint a s*gg hasmenés után...stb
Hogy képes valaki így beszélni egy lánnyal? Azért nem tudom magam túltenni rajta, mert hasonlókat csak fiataloktól kaptam, nem ilyen meglett emberektől.
18/L
Nézd, mind különbözőek vagyunk. Én úgy helyretettem volna ország-világ előtt, hogy azt se tudja, melyik fánál hugyozza össze magát, és utána kizárom, hogy ne is láthassam többé. Van, aki ezt nem meri megtenni, csak ül és eszi a kefét.
Ha ilyen kemény kérdésekben megszólalsz, akkor sajnos meg kell tanulnod küzdeni.
Kár volt benyelned, mert ilyenkor belülről feszít a tehetetlen düh. Ilyenkor határozottan vissza kell szólni, nem olyan stílusban, mint ő, mert akkor lealacsonyodsz, de soha ne hagyd magad!!!
Velem is volt ilyen, ha nem volt más lehetőségem, leírtam papírra, amit már nem mondhattam el és elégettem. Kiírtam magamból és megkönnyebbült a lelkem.
Legyel nagyvonalu,annal jobban a bunkokat nem ingerli semmi !
Ird meg neki ,hogy nem nezed ot levegonek, mert a levego az fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!