Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha választhatnál, melyik...

Ha választhatnál, melyik filmbeli vagy valós sorozatgyilkos lennél? Miért?

Figyelt kérdés

Én a Vörös Sárkány.

Imádom a férjes asszonyokat, főleg az olyan vérmeseket és jól karban tartottakat, mint akik a filmben szerepelnek.

Már eleve az izgató, hogy az ember más párok videó/kép felvételeire rálát munkája során(főleg, ha azok nem szégyenlősek és leadnak olyan anyagot, mint ami a filmben is van), de az meg főleg, hogy meglesi őket, aztán jól meg is .... őket.

A vak nő szopatása úgy, hogy közben a Tv-n ki van merevítve az egyik anyuka, úgy hogy bikiniben kelletti magát, hát az valami félelmetes, csak hab a tortán.

Valós sorozatgyilkosról nem tudok nyilatkozni, pedig jó párat ismerek, talán az "szimpatikus", akinek az volt a névjegye, hogy elvágta kezdésnek az áramszolgáltatás vezetékét, majd mikor kijött az egyedülélő nő, akcióba lépett.

Szeretném leszögezni, hogy ez fantázia, nem tervezek bűncselekményt, illetve nem a buzdítás a célja.

2015. dec. 7. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pszichopata, nem akarok sorozatgyilkos lenni. Érdekes dolgokról fantáziálsz.
2015. dec. 7. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dexter ,mert jó sorozat plusz eleve genyókat öl meg nem ártatlanokat
2015. dec. 7. 13:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Én se vagyok pszichopata, sose tudnék ilyet tenni.

Inkább legális úton szerzem meg őket magamnak.

2015. dec. 7. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Bűnözőként nem lennék tömeggyilkos,de mint katonai mesterlövész igen! Imádnám és ráadásul fizetnének is érte!
2015. dec. 7. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Hannibal...
2015. dec. 7. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Jah, bocsi a miért: mert szeretem megenni az embereket.
2015. dec. 7. 13:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Megenni nem tudnám őket, de kivágni az ánuszgyűrűjüket és ráhúzni a farkamra vagy berakni fültágítónak és úgy mászkálni munkában, a boltban, az bejönne.
2015. dec. 7. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
A zodiákus
2015. dec. 7. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Hasfelmetsző Jack, őt sosem kapták el.
2015. dec. 7. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!