Ha választhatnál, melyik filmbeli vagy valós sorozatgyilkos lennél? Miért?
Én a Vörös Sárkány.
Imádom a férjes asszonyokat, főleg az olyan vérmeseket és jól karban tartottakat, mint akik a filmben szerepelnek.
Már eleve az izgató, hogy az ember más párok videó/kép felvételeire rálát munkája során(főleg, ha azok nem szégyenlősek és leadnak olyan anyagot, mint ami a filmben is van), de az meg főleg, hogy meglesi őket, aztán jól meg is .... őket.
A vak nő szopatása úgy, hogy közben a Tv-n ki van merevítve az egyik anyuka, úgy hogy bikiniben kelletti magát, hát az valami félelmetes, csak hab a tortán.
Valós sorozatgyilkosról nem tudok nyilatkozni, pedig jó párat ismerek, talán az "szimpatikus", akinek az volt a névjegye, hogy elvágta kezdésnek az áramszolgáltatás vezetékét, majd mikor kijött az egyedülélő nő, akcióba lépett.
Szeretném leszögezni, hogy ez fantázia, nem tervezek bűncselekményt, illetve nem a buzdítás a célja.
Én se vagyok pszichopata, sose tudnék ilyet tenni.
Inkább legális úton szerzem meg őket magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!