Az öcsém kifüstölte apám macbookját, mi tévő legyek?
A szüleinkről azt kell tudni, hogy kesztyűs kézzel bánnak velük, ha 1db 4-es is kapo(k)unk akkor hétvégi szobafogság, és nem nézhetünk tv-t, se internet.
Az öcsém most 8-dik osztályos, és kapott nemrég a születésnapjára egy ps4-et, mert jól tanult... Aztán 1hét múlva folyamatosan romlottak a jegyei, jeleztem apának de túl elfoglalt volt, hirtelen kapott egy telefonhívást és rögvest el kellet utaznia Norvégiába.
Apa otthon Két macbook-ot használ, pontosan a technika ördöge miatt.Van neki egy itthoni és egy céges, szerintem össze keverhette a kettőt, mert öcsém állandóan bemászkál a dolgozó szobájába és GTA5-zik rajtuk.
Az imént hívott telefonon, hogy küldjem át a prezentációt és az anyagokat a masik macbookra emailben... ( Sajnos anya nem ért hozzá ezért nekem kell mindig ilyen dolgokkal foglalkoznom.)
És akkor a lényeg... Nyitom a dolgozó szoba ajtaját és az öcsém izomból csapkodja a macbook fedelét.Egyből rá ordítottam és elrohant, a macbook meg K. O használhatatlan nem kapcsolódik be.
Apa tuti el fogja verni az öcsémet, lehet apát ki fogják rúgni... És akkor az öcsém mehet az internátusba.
Igen, vidd szerelőhöz, vagy hívj egyet. Könnyen lehet, hogy semmi nagy baja nincs. Apátoknak nem is kell megtudnia.
Amúgy egyvalamit nem értek: miért te akartad jelezni neki, hogy romlottak az öcséd jegyei?
Remélem, nem az van, hogy direkt örültök, ha a másik kap büntetést.
Hozd el, megcsinálom.
Infósnak tanulok. xD
Komolyra fordítva: Azonnal vidd szerelőhöz, mert apád meggyilkol titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!