Skinheadek! Én mint arab származású írok most nektek: anyám és apám külföldi, de én már Magyarországon születtem. És ti minket is utáltok, vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 18:37
1/14 anonim válasza:
Ezeknek mindegy hol születtél.Nekik az ember szine fehér.
2/14 anonim válasza:
Ezek mindenképp utálni fognak
nem kell velük foglalkozni
3/14 intrepid válasza:
Félünk, ha egy kicsit feltaláljátok magatokat itt, elkezdtek ti is fejeket levagdosni. Egy pár emberét levághatnátok felőlem, de nem írom ki hogy kiknek, mert ez nem az az oldal.
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok skinhead, sem fajgyűlölő.
De ha megnézed, hogy Hitler azokat is elvitette, akiknek a felmenőjük zsidó volt, akkor nekik is tökmindegy, hogy hol születtél.
5/14 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat, aki még akar válaszolni erre a kérdésre, azt is értékelem!
2014. nov. 1. 19:04
6/14 anonim válasza:
Én sem vagyok skinhead, de azért válaszolnék. Magyarországon nem is igazán vannak szerintem skinhaed-ek, esetleg néhány tizenéves hülyegyerek. Szerintem az a lényeg, hogy mindenki tudja, hogy hol a helye. Ha bevándorlóként másik országba mész, tartsd tiszteletbe a társadalom szokásait, kultúráját és ne akard eltartatni magadat velük, akkor nem lesz baj. Senkinek sem a származással van baja, hanem az életvitellel, a magatartással. Sokan nem szeretik a cigányokat pl, de azt a cigányt, aki normális életet él ne utálják. És lehet ezt előítéletnek értelmezni, de nem az. Ha pl éjszaka az utcán jön szembe 5 cigány, nem fog el jó érzés...
7/14 anonim válasza:
Ezek legtöbbje sajnos annyira ostoba, hogy a saját anyját is megkövezné ha lenne egy tegyük fel néger pasija. Nekik teljesen mindegy hol születtél.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én már dolgozom, de mellette tanulok is, eszembe nem volt eltartatni magam mások pénzén
2014. nov. 1. 19:41
9/14 anonim válasza:
Ostoba mi? Szépen kiadják a propagandát miszerint a skinheadek ostobák, és aki ostobának is tartja őket az egy zseni...
A jobbosok szimpatizálnak az arabokkal, szóval ha elmondod, hogy arab vagy, akkor nem utál senki, viszont könnyen cigánynak nézhetnek.
10/14 anonim válasza:
Jah a nagy skinheadek akiket még cigánnyal is lehet látni haverkodni... Persze "tisztelet" a kivételnek, de ezek a mai skinheadek csak azért skinheadek, mert attól olyan keménygyerekek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!